Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll rajtam ez a bikini?

Hogy áll rajtam ez a bikini?

Figyelt kérdés

Most vettem de a felsőjével nem vagyok kibékülve teljesen eltakarja a cicim lehet olyat kellett volna amiben látszik,hogy van mellem ,mert ez így olyan mintha teljesen sík lapos lennék nem?

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 1. 17:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
36%
tudjuk jól miért írtad ki, önbizalomhiányos vagy és itt várod a megerősítést VAGY tudod jól, hogy sunázható vagy és imádod, ha nyalnak
2013. júl. 1. 17:47
 12/37 Lakatos Facebook válasza:
100%
Egy kicsit valóban mutathatna többet, de a popsid annyira jó, hogy igazából, a mell már majdnem mind1, mert ígyis nagyon izgató vagy.
2013. júl. 1. 17:47
 13/37 anonim ***** válasza:
32%

Csinos vagy, de ez a felső nem túl előnyös a cicid miatt (bár ez is jó).

Ha nekem ilyen cicim lenne én klasszikus háromszög alakú felsőrészűt választanék. Sztem ez picit nagyobb cicijű lányoknak áll jó.

Az alsó az nagyon jó.

25/N

2013. júl. 1. 17:48
 14/37 A kérdező kommentje:
jaj persze hagyjatok már ezzel a szánalmas dumával ,hogy önbizalom növelés :D:D Érthetően leírtam mi a kérdés ha valaki olyan idióta,hogy nem bírja felfogni ne válaszoljon.
2013. júl. 1. 17:48
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes. Nem is értem a problémádat...
2013. júl. 1. 17:55
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van abban is az egyik válaszolónak, hogy a feneked is nagyon jó. De ne kapd fel ennyire a vizet pár szerencsétlen miatt, a flegmázás elég visszataszító:( Korodat megtudhatjuk amúgy?
2013. júl. 1. 18:03
 17/37 anonim ***** válasza:
32%

Ez a szin ezzel a mintazattal nem az en izlesvilagom, szoval alapvetoen nekem nem tetszik ez a bikini.

Szoval nem azt mondom, hogy nem all jol neked, mert valoban jo az alakod, sok minden passzol hozza, hanem hogy el tudnek kepzelni ennel izlesesebb darabot is... (mondjuk nem vagyok egy Lakatos Mark, vagy stylist - sot, meg csak meleg sem -, ugyhogy tulajdonkeppen: mit szamit a velemenyem?!)

2013. júl. 1. 18:04
 18/37 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok és holnap veszek egy új origami bikinit mi nekem 20
2013. júl. 1. 18:06
 19/37 A kérdező kommentje:
ezer ft :D még jó,hogy most van ennyi pénzem.
2013. júl. 1. 18:07
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
20k egy bikinire... De jó, hogy nincs barátnőm.
2013. júl. 1. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!