Tudnátok nekem jó ruhákat ajánlani? 14/L Nem akarom hogy túl drága legyen, de nem kínai minőség!
Ne legyen túl rózsaszín, mert egy kicsit fiús a stílusom, hanem valami dorkóhoz való divatos. Nadrág, póló, pulcsi, bármi jöhet.
Mert jövőre nem akarok átlagosnak és unalmasnak kinézni:)
Köszi a válaszokat előre is:)
"nem kínai minőség"
Megsúgom, hogy szinte az összes "nagy" márka ruháit ott vagy Bangladesben készítik.
Csak annyiban különböznek ezek a holmik, hogy más címkét varrnak rájuk, de a minőség azonos!
A swag,meg deszkás,meg "minden utcasarkon olyat látsz darabokat nem ajánlom":/Szerintem alakíts ki saját stílust,amit nem baj,ha nem lehet leírni.
Szerintem a Stradivariusban,Pull and Bearben vagy esetleg a Zarában (H&M-ben??) nézz szét,különleges ruháik vannak,nem olyan tucatok,mint pl. a New Yorkerben.A Stradi még olcsónak is nevezhető.
14/L
Nekem ilyen fazonú/stílusú ingem nekem is több is van. szerintem nagyon jók ezek a kockás ingek.
H&M-ben 2500-3000 ft-ért már kapsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!