Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnátok nekem jó ruhákat...

Tudnátok nekem jó ruhákat ajánlani? 14/L Nem akarom hogy túl drága legyen, de nem kínai minőség!

Figyelt kérdés

Ne legyen túl rózsaszín, mert egy kicsit fiús a stílusom, hanem valami dorkóhoz való divatos. Nadrág, póló, pulcsi, bármi jöhet.

Mert jövőre nem akarok átlagosnak és unalmasnak kinézni:)

Köszi a válaszokat előre is:)

2013. jún. 30. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
A te korosztályod a csőfarmeres, tornacsukás, kapucnis brigád. Legalábbis én az vettem észre. Szóval ennek az ellentéte kéne, hogy legyél. Nőies és elegáns. Vagy pedig rockos és vagány.
2013. jún. 30. 17:41
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi:DD boltot, márkát tudtok ajánlani??
2013. jún. 30. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
breshkában vannak vagány ruhák, de igazából nem lehet egy márka mellett letenni a voksunkat. Minden márkának megvan a nagy melléfogása és ezért nem is egyet követni. Menj ki az utcára nézz szét és ami tetszik az próbálgasd.
2013. jún. 30. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem kínai minőség"

Megsúgom, hogy szinte az összes "nagy" márka ruháit ott vagy Bangladesben készítik.

Csak annyiban különböznek ezek a holmik, hogy más címkét varrnak rájuk, de a minőség azonos!

2013. jún. 30. 18:34
 5/7 A kérdező kommentje:
igazad van, minden kínai, de nem a hongkongban vagy az invázióban szeretnék vásárolni.
2013. jún. 30. 18:54
 6/7 anonim válasza:

A swag,meg deszkás,meg "minden utcasarkon olyat látsz darabokat nem ajánlom":/Szerintem alakíts ki saját stílust,amit nem baj,ha nem lehet leírni.

Szerintem a Stradivariusban,Pull and Bearben vagy esetleg a Zarában (H&M-ben??) nézz szét,különleges ruháik vannak,nem olyan tucatok,mint pl. a New Yorkerben.A Stradi még olcsónak is nevezhető.

[link]

[link]

[link]

[link]

14/L

2013. jún. 30. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen fazonú/stílusú ingem nekem is több is van. szerintem nagyon jók ezek a kockás ingek.

H&M-ben 2500-3000 ft-ért már kapsz! :)

2013. aug. 22. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!