Hol vásárolod a ruháidat?
Hol vásárolsz? Márkaboltokat részesíted előnyben? Vagy jó a sarki turi? Inkább plázákba jársz? Vagy megfelelnek a 'teszkós' ruhák? Szoktál outlet centerekbe menni?
Kiegészítőket is veszel a ruhaboltban (ha van)? Cipőket hol vásárolsz?
Minőségre, vagy mennyiségre mész?
Milyen árkategóriákat részesítesz előnyben?
Mindenre kíváncsi vagyok! :)
Én most 14 éves vagyok és a ruháimat leginkább a New Yorkerben veszem.....de a H&M-be is találok jó cuccokat....
a cipőimet meg a Deichmannban és a Hervis-ben szoktam venni.
de nem részesítem kisebb előnyben a StopShop-ot sem...
ott is vannak jó ruhák :)
rem ezzel segítettem :D
A farmerjaim kínaiból vannak, mert csak ott találok általában trapéz szárút, a többi nekem kényelmetlen.
A szoknyáimat magamnak varrom, a cipőimért körbejárok mindent mire találok valami jót, a márkák nem érdekelnek, a minőség nem attól függ. A divatot kifejezetten utálom. És ezért nehezen is találok nekem tetsző ruhát. Van hogy külföldről rendelek dolgokat.
ruhák: H&M, Orsay, Zara, New Yroker, Gas, Promod, c&a, Voegele, Háda, F&F (tesco :D)
kiegészítők:Bijou Brigitte, Claire's, Háda (táskák, övek), Tally Weijl (az ottani ruhák borzalmasak, de a táskák többsége nagyon csini)
cipők: Deichmann, Tamaris, Humanic
Vásárolni leginkább Bershkában, Pull&Bearben, C&A-ban szoktam. Turiból 1-2 cuccom van csak, annyira nem szeretem. Tescos cuccokból is van egy pár,d e leginkább a Westendbe járok. Kiegészítőim C&A-ból, Bijou Brigitteből és Claire's-ből vannak. Van jó pár ruhám, általában 100% pamutot veszek, nekem ez fontos. Változó árkategóriákban vásárolok, de leárazásokon simán szerzek farmert 2000-ért, blézert 2000ért, pólót 1400ért:)
13/L
C&a
h&m
new yorker
altalaban a westendbe bemegyek és ha megtetszik valamelyik bolt ott korulnezek.
Ha veszek egy ruhat es meglatok egy hpzza illo kiegeszitot akkpr meggondolom hpgy massal is fel tudom e venni es ha igen akkor mrgveszem
cipot a hervisben humanicban deichmannban es renoban veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!