Hol vásárolod a ruháidat?
Hol vásárolsz? Márkaboltokat részesíted előnyben? Vagy jó a sarki turi? Inkább plázákba jársz? Vagy megfelelnek a 'teszkós' ruhák? Szoktál outlet centerekbe menni?
Kiegészítőket is veszel a ruhaboltban (ha van)? Cipőket hol vásárolsz?
Minőségre, vagy mennyiségre mész?
Milyen árkategóriákat részesítesz előnyben?
Mindenre kíváncsi vagyok! :)
18-as! A new yorker egy szar, drága és szar a minőség. Tiniknek megfelel, tucat divattermékek vannak ott. Max 1-2 pólóm van/volt onnan, de hamar kinyúltak és elkoptak.
Turiban vettem már vadi új címkés Mustang farmert, mark& spencer pólókat, stella mccartney felsőt, next farmert, adidas pulcsit, vadi új bőrkabátot...stb. Mind 1000 ft alatt volt, kivéve a bőrkabát, az 3500. Bolti áruk hadd ne mondjam mennyi:) Ennyit a turkálókról:D
én inkább a minőségre megyek.
stílustól ig függ,nekem a munkahelyemen elegánsan kell öltözködni és nem árt ha látszik a ruhán,hogy drága (ez van sajnos). Oda a Mango-ban vásárolok,vagy a Mexx-ből.
Szabadidőmben imádom a sportos dolgokat a melegítőket ezért oda adidasból vagy nike-ból öltözködöm, de nem a plázás boltból (bár leárazásnál jól ki lehet fogni) hanem pl weboutletekből (eredetit, erre van jól bejáratott webshopom) vagy a decathlonból veszem meg az edzésekhez szükséges ruháimat és futócipőimet.
A farmerket változó, néha mango,néha pull and bear néha levis...az a lényeg,hogy csőszárú legyen.
Van pár cipőm a Tiszából és van pár egyedi tervezésű pulcsi a Lollipop-ból.
Amiket gyűlölök és soha nem mennék még csak az üzle közelébe sem: h&m
new yorker (ez a legdurvább)
c&a
bershka
retro
ezek a minőségükhöz képest pofátlanul drágák, ezer ft-ot nem érnek meg kb.
Cipőket és csizmákat a vagabondból vagy a sholl-ból (ez is webshop). vagy a Tiszából.
Fehérnemű változó, általában initimissimi vagy j press.
Ami új szenvedélyem a turi. Imádok órákig túrni és amikor találok valamit elönt mámor.:)
Ruhák: főleg Stradivarius, Bershka és Pull&Bear, három kedvencem :) de van elég sok ruhám H&M-ből, Mayo Chix-ből, New Yorker-ből (bár utóbbi kettőt annyira nem kedvelem). Mango-t imádom, Pimkie-t is kedvelem, de sajnos itt nincs. :(
Néha Zara vagy Orsay, bár annyira nem stílusom.
Bikinit Calzedoniában.
Ékszereket csakis ékszerésznél, nem igazán bírja a bőröm a bizsut...
Cipőt változó, ha sportcipő akkor Nike, Puma, Adidas.
Outlet centerben még csak egyben voltam, Olaszországban, az bejött. :)
16L
Utolsó vagyok.
Ja, még (united colors of) Benetton-ban is szoktam vásárolni.
C&A , Takko , New Yorker , H&M , Talley Weijl , Springfield , Camaieu , Orsay , Néha Cosmos...
Fontos a minőség, de az ár az ami leginkább befolyásol.
Invázió, F&F. Mivel a lakóhelyemen nincs H&M és New Yorker, ehhez hasonlók, így nem vásárolok ilyen ruhaüzletekben.:(( Kár.xd Cipő Deichmann.:)
Farmert 2000-4000 Ft-ért veszek, pólót max 3000-ért. Cipőből meg változó, hogy milyen árban veszek.
Minőség vagy mennyiség? Hát, mindkettő fontos azért nekem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!