Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol van a határ szexis és...

Hol van a határ szexis és ízléstelen közt?

Figyelt kérdés

Szeretek divatosan, nőiesen, kicsit kihívóan öltözködni, de nem k...an. 23 éves vagyok és van egy édes 15 hónapos kislányom és azért bárhogy nézzük, már anyuka vagyok :)

Például csizma, harisnya vagy cicanadrág, egy hosszú combközépig érő kötött pulcsi, vastag övvel. Ez már sok? Tudnátok linkelni csinos, mégse nagyon kihívó öltözékeket?

2009. okt. 15. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szexis, ha KIEMELED a nőiességedet, közönséges, ha KIRAKOD a nőiességedet. bár még te is fiatal vagy, azért szerintem más, ha az embernek már gyereke van:) szerintem csinos lehet a szett, amit írtál, én mindenképp lapostalpú, hosszúszárú csizmával venném fel, még a lényeg, h ne hagyd 'fedetlenül' egyszerre a lábaid ill. a dekoltázsod, ne villantsd ki a hasad meg a derakad (főleg így télen) és ne bonyolítsd túl. hordj sima farmert egy-egy kicsit dekoltáltabb v nőiesebb felsővel, hozzá poncsó vagy boleró és egy csinos boka/hosszúszárú csizma. variálhatsz a felsőkön kiegészítőkkel, hordhatsz ingeket farmer-mellénnyel, csinos blézerrel és hozzá illő rövidebb szoknyával máris szexisebb a szerelés:) képet sajna nem tudok linkelni, de esetleg találok valamit, linkelek:)
2009. okt. 15. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy.
2009. okt. 15. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kicsit off leszek, de nekem az a véleményem, hogy a kisugárzás dönti el, hogy valakai szexi vagy közönséges. Szóval két különböző nőn, ugyanaz a ruha állhat szexisen az egyiken és közönségesen a másikon.
2009. okt. 15. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Szexis: miniszoknya, szexi csizma, szép pulcsi.

Közönséges: miniszoknya, neccharisnyával, nagyon mély nyakú pulcsi.

A határ tényleg vékony :)

Ugyanebben a cipőben járok 24 éves vagyok 21 hónapos a lányom, szeretem a divatos ruhákat. Legging+ jó hosszú pulcsi nem közönséges, szűk farmer szexi pulcsival sem az.

Amúgy inkább a viselkedés az amitől a szett is közönségessé válik...

Szeretem a Hozzánk hasonló csinos anyukákat .... :)

És utálom a melegítős, zsíros hajú elhanyagoltakat... :)

Ági

2009. okt. 16. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Ági! Örülök, hogy vannak még ilyen anyukák mint Te. Én sajnos mindenhol a zsíros hajú, melegítős anyucikat látom. Persze nem ítélem el Őket, lehet nekik fárasztóbbak a mindennapjaik. (Az én kislányom első perctől átalussza az egész éjszakát) De én igenis imádok adni magamra. Általában még itthon is ki vagyok sminkelve és csinosan vagyok felöltözve. Miért ne? Nagyon szeretem az elegáns, csajszis öltözködést. És mi szebb van annál egy csinos igényes anyuka és egy szépséges gyerkőc egymás mellett :)
2009. okt. 16. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!