CSAJOK? Milyen boxert szerettek a fiúkon? Milyen fajtát feszülőst? Hosszabbat rövidebbet? Milyen márkát?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 21:57
2/11 A kérdező kommentje:
anyád is ezt mondta
2013. jún. 27. 22:17
3/11 anonim válasza:
Csak ne fecske legyen. Amit rejt az a lényeg :D
4/11 anonim válasza:
boxer,ha nem áll öregesen akkor a lengősebb fajta sem rossz,de a tanga és a fecske kizárva
5/11 anonim válasza:
Nekem bármi jöhet, ami nem tanga, és nem ez a hosszabb, bő szörfösgatya, sztem az elég lohasztó, és hülyén is áll a srácokon, bár lehet, hogy egyedül vagyok vele, mert épp divat. Nekem a fecske sem ciki egyébként, ha nem pelenkaöltéssel van varrva :D.
6/11 anonim válasza:
Mint férfi szerintem a calvi klein a legjobb :)
7/11 anonim válasza:
A homokosok is Calvin Kleinben feszítenek. Homár egy márka a CK.
Én a fecskéket szeretem, ezek a legkényelmesebbek. De van slim fit boxereim is (nem CK-s, mivel nem vagyok homár).
9/11 anonim válasza:
a homárok is ugyanúgy hordanak fecskét,boxert...
nem csak CK-t....
amúgy Calvin Klein :)
(Lány)
ahogy Molnár Dorka mondta: Én team Calvin Klein vagyok, de nem veszem túl szigorúan. Hilfiger, Ralph Lauren és Dolce is rendben van. Igen, ez csak én vagyok, de a csipkéért és selyemért cserébe szeretnék valamit én is. Kinyúlt, gagyi és olcsó alsónemű instant vágyölő.
10/11 anonim válasza:
a lényeg, hogy boxer legyen :)
és szexi a calvin klein, az előző pasim is azt hordott éa nem volt homár, nagyon nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!