14 ÉVES FIÚK! Hogyan öltözködjek divatosan? Hol vásároltok, milyen márkát, milyen frizurátok van? Linkek is jöhetnek.
Tökéletes!
Rögtön az eszembe ötlött, hogy ki kell Neked példaképnek. Egyszer láttam egy sorozatot, amiben van egy Aoi nevű karakter. Ő is 14 éves fiú, pont a kérdésed szerint. Mintha a sors akarta volna így! Mindig nagyon divatos és menő ruhákat hord, párat mintázhatnál róla. A frizurája is jó. Néhány képet linkelek.
Eredetileg ilyen:
És így szokott öltözni:
Szerintem nagyon ötletes ruhái vannak, bár közülük rengeteget nem is boltban vesz, hanem saját magának készíti. Ez csak néhány példa, ha több is érdekel, nézz bele a 'Kaichou wa Maid-sama!' című sorozatba, ott többféle öltözéket is találsz róla! (a sorozat elejében még nem nagyon szerepel)
Ne legyel olyan mint a tobbi fiu.
MAr nagyon unalmas a v nyak meg a csonaci, meg az a szokasos hulye haj :@
(2. vagyok)
Harmadik válaszoló, teljesen egyetértek veled! Pont ezért ajánlom a kérdezőnek Aoi-chan stílusos és egyedi öltözékeit. Nem valószínű, hogy rajta kívül bármelyik másik fiú is ilyen menő ruhákat hord!
Kérdező! Ha megfogadod a tanácsomat és választasz néhány hasonló ruhát, töltesz fel magadról képet, amin épp rajtad van valamelyik? Szívesen megnézném. :)
Hoppá, Aoi-chan cuccai mellé elfelejtettem más frizurát linkelni. Bizonyára unalmas lenne folyton ugyanaz, a változatosság kedvéért még belőheted néha ilyenre is:
Szerintem ez is nagyon egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!