Hol lehet kapni férfi jobban kivágott nyakú pólót?
Figyelt kérdés
Zarában találtam, de máshonnan is szeretnék.
Az olyan válaszokból, hogy bu2*s és stb köszi nem kérek, ezeket a pólókat is meg kell venni valakinek ha már összevarrták.
2013. jún. 23. 20:17
11/16 A kérdező kommentje:
Rendben apróbetűs megjegyzésben kiegészítésként feltüntetném azt is, hogy igazat az előző hozzászólónak, hogy a kisugárzás is fontos, de akkor is mi az a ruhaszex? Nem igaz hogy favágócuccban kellene járkálni mindenkinek (ami nyilván nagyon menő de ha mindenki olyat vesz az már akkor nem buli). Különben is ha megnézel egy ujjatlan pólót az mélyebbre van vágva mint egy szerintetek közízlést sértő zarás V nyakú.
2013. jún. 24. 00:29
12/16 anonim válasza:
"ami nyilván nagyon menő de ha mindenki olyat vesz az már akkor nem buli"
de mirét kellene mindenkinek egyforma ruhát felvenni?
Velem még sose jött szembe egy rihadarabom sem. érdekes.
Pedig nem kínai turkálóból öltözködöm, abban biztos lehetsz.
13/16 anonim válasza:
Bershkában, Pull&Bear-ban, New Yorker-ben, H&M-ben, Stradivarius-ban, és szerintem C&A-ban is találsz.:)
14/16 A kérdező kommentje:
Én is pont ezeknek az üzleteknek a kínálatát ismerem, de eddig valahogy akkor elkerülték a figyelmemet, de majd átböngészem megint.
2013. jún. 24. 17:24
15/16 A kérdező kommentje:
"ami nyilván nagyon menő de ha mindenki olyat vesz az már akkor nem buli"
12. Ezzel pont arra céloztam ha sokan hordják akkor az már elveszíti az egyediségét, és ez nem célja senkinek.
2013. jún. 24. 18:51
16/16 anonim válasza:
ezek a nagyon kivágott V nyakú pólók elsősorban azoknak állnak jól, akik nagy mell izommal rendelkeznek mint pl. én is, bár soha nem hordok ilyen pólót de próbáltam már fel ilyet. A tyúkmellű csirkéken ez olyan hülyén áll, főleg ha pálcika kar társúl mellé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!