Mi a véleményed a mélyen kivágott v nyakú férfi pólókról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 09:55
2/11 anonim válasza:
Nálam attól függ,hogy milyen a pasi arca.Ha egy nyálgép,akkor b.uzis.Viszont ha egy jó pasin van,akkor az jut eszembe,hogy milyen lehet póló nélkül.
3/11 anonim válasza:
búzis, főleg ha sűrű erdő közepén ott fityeg az aranyinga:) Minél férfiasabb, annál rosszabb tud lenni:)
5/11 Evelynn válasza:
hát számomra nem ad jó képet a pasiról az biztos...
Biztos nem jönnék össze egy ilyennel!
6/11 anonim válasza:
hát az homár aki ilyet felvesz. ennyi.
8/11 anonim válasza:
vannak ilyen pólóim, de nem nézek ki b*zisan :D de elég fura ilyen véleményeket olvasni... :S
9/11 anonim válasza:
Háhá.Igen ez Magyarország...nincs divatkultúrája.Én kb 3 éve hordok kivádottnyakúpólókat(de azért nemolyat ami a hasamig kivan vágva),amugy meg szerintem ezzel semmi gond sincsen.A megfelelő emberen nagyonjól tud kinézni.
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszik,de a neten sehol se találok. Esetleg valaki tudja, hogy hol lehet kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!