Mit tennél, hogyan reagálnál, ha valaki kivágná egy
márkás ruhád címkéjét?
te fogyatékos, attól, hogy kivágják a címkét ami BELÜL van és CSAK te látod, attól szerinted tönkremegy??
Jó hülye lehetsz, ha ilyeneken veszekszel...
2013. jún. 23. 21:17
Mi közötök van ahhoz hogy milyen márka vagy mért fontos neki? Az a lényeg hogy neki fontos volt, az hogy nektek nem fontos az nem kérdés és nem is érdekel senkit. A lényeg az hogy milyen alapon vág ki valaki valamit egy másik ember ruhájából a megkérdezése nélkül. Vagy egyáltalán hogy meri felvenni. Én tuti olyan nagy balhét csapnék belőle hogy egy életre elmenne a kedve attól hogy hozzányúljon a cuccaimhoz.
2013. jún. 23. 23:04
Ahhoz képest, hogy "nem is érdekel senkit", mi hogyan reagálnánk, ez volt a kérdés: "Mit tennél, hogyan reagálnál, ha valaki kivágná egy márkás ruhád címkéjét?"
Kedves Utolsó, ÉRTELMEZÉS!!!!
2013. jún. 24. 06:07
Ezt kérdezte a kérdező és mi válaszoltunk rá. Miszerint kérdező nem 100as.
2013. jún. 24. 10:01
Én megköszönném ha valaki kivágná egy (márkás) ruhámból a címkét.
2013. jún. 24. 14:25
26/32 A kérdező kommentje:
Sztem az a fogyatékos ill. nem százas, akinek a szövegértési vmint az értelmezési képessége annyira gyenge h egy egyszerü kérdésre nem tud normális választ adni, csak a másikat leszólni. Kívánom az ilyen gyengeelméjüeknek h tegyen vki kárt a személyes cuccában, aztán majd utána köszönje meg neki mosolyogva amit tett.
Figyelj babám, akkor tett volna kárt a ruhádban, ha szétvagdossa vagy ha belerakja a kályhába. Egy tetves cimkétől nehogy összedőljön már a világ.
2013. jún. 27. 11:39
Nyilván, mi mindannyian vagyunk a gyengeelméjűek, csak te látod jól a dolgokat. Ez annyira egyértelmű.
Na puszi, üdvözlöm a pólódat is.
2013. jún. 27. 12:50
Baromi egyszerű: semmiféle tárgyban nem lehet semmiféle változtatást eszközölni a tulajdonosa hozzájárulása nélkül.
Én sem örülnék, ha a piros kocsimat átfújná valaki zöldre, a cipőmben kicserélné más színűre a fűzőt, letörölné a videokazimat, kivágná a ruhacímkémet stb.
Óriási parasztság.
2013. jún. 27. 13:07
30/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a babád, és nem minden kommentelő gyengeelméjü voltak itt értelmes hozzászólások is, bár ezek után nem csodálom, ha azok is értelmezési nehézséget okoztak neked, ill ha nem érthető számodra a kommentem. Én ezzel le is zártam az ügyet, főként h a címke végül előkerült, visszavartam és szebb mint újkorában így aztán a pólóm köszöni jól van...
Kapcsolódó kérdések: