Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipő talál az olyan...

Milyen cipő talál az olyan blúzokkal amik hosszúak, vagyis fenéken alól érnek?

Figyelt kérdés
Fekete, hosszú az úja
2009. okt. 12. 19:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Olvastam ezt a kérdést és a sok undok választ és bizony eléggé elszomorító az emberek viselkedése. Nem tudom, akik így leszóltak, vajon mind le tudna-e írni egy angol, német bármilyen nyelvű mondatot helyesen. Mert nem biztos. Na mindegy. Ne foglalkozz az ilyen emberekkel, mert nem éri meg. Én örülnék ha tudnék két nyelven olyan jól mint Te :) Tényleg vannak jó emberek is, ne vegye el a kedved az országunktól!

Na de próbálok a kérdéshez is hozzászólni: Nekem van olyan blúzom amiről Te írsz és én kétféleképpen szoktam hordani. Vagy cicanadrág, vastag öv és magas sarkú csizma, vagy farmer és lapos sarkú csizma. Szerintem nagyon divatos, elegáns öltözék.

2009. okt. 15. 13:04
 32/33 anonim ***** válasza:

Nem az össze magyar ilyen és sajnálom, hogy ilyen rossz véleménnyel vagy rólunk. A többség szerintem normális, de hát ez van. Valaki elkezdi, hogy a magyarok így hülyék meg bunkók stb.. és közben azt se tudja mi van csak épp hallotta valakitől. Na mindegy. Amúgy biztos, hogy a briteknél is vannak bunkó emberek. Mint mindenhol a világban. Nem hiszem, hogy ennek köze lenne ahhoz, hogy ki milyen nyelvet beszél.

Szerintem is lapos talpú csizmával vedd fel. (csak, hogy a kérdésre is válaszoljak)

2009. okt. 15. 15:22
 33/33 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat, tudom persze , hogy nagyon sok rendes ember is el Magyarorszagon.Igen mindenhol vannak bunko emberek .

Tapasztaltam Magyarorszagon olyant is,hogy a tolokocsist leszoltak , szegeny mit tehet hogyha serult? Bitzosan nem akart o ilyen helyzetbe kerulni.

Vagy aki kover , az teny itt is eleg sok ember van , de van aki betegseg miatt kover.

Itt enm szuljuk le a fogyatekos embereket es ok is pontosan mint az egeszseges tarsaik elik az eletet, pont ugy.De Magyarorszagon es ott a kornyezo orszagokban mindenki le van nezve es el van itelve a kulsosegek miatt.

Miert nem lehet azt az embert is megdicserni : Milyen jol nezel ki ma !- aki egyaltalan nem szep , de lehordani le lehet. Es ezzel a par szoval lehet egy egesz hetet szeppe teszel szamara .Aki tenyleg szep azt o is tudja es annyit hallotta hogy mar elege van belole.

2009. okt. 15. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!