Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipő talál az olyan...

Milyen cipő talál az olyan blúzokkal amik hosszúak, vagyis fenéken alól érnek?

Figyelt kérdés
Fekete, hosszú az úja
2009. okt. 12. 19:49
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
nem tudom mit nem írtam helyesen!
2009. okt. 12. 20:17
 12/33 anonim ***** válasza:

Milyen cipő illik az olyan blúzokhoz amik hosszúak, vagyis fenék alá érnek.

talál: rábukkan

2009. okt. 12. 20:23
 13/33 anonim ***** válasza:

A "talál" is furcsa megfogalmazás. Meg az nem "úja" hanem "ujja", de mindegy ne foglalkozz azzal aki a linket küldte. Meg azokkal aki beszólnak :)

Na, hogy a kérdésre is válaszoljak. Szerintem ez a cipő illene hozzá. (mondjuk nekem nagyon nem tetszik ez a cipő, de attól függetlenül összepasszolnának)

2009. okt. 12. 20:24
 14/33 A kérdező kommentje:
valami talál valamivel , erről nem hallottál? párosodik valamivel vagy hogy mondják , illik .nézz utána egy rokon értelmű szavak szótárában , te amiért nem így használod azért még ez létezik és én igenis ezentúl is így fogom használni ha tetszik jó ha nem nem , és ne szólj be, mert nem biztos te is mindig a legmegfelelőbb képpen használod a szavakat!
2009. okt. 12. 20:31
 15/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a cipő csúnya..xD

[link]

[link]

[link]

ilyeneket nézzél...ajánlom még az ilyen fazonú csizmákat fekete bársony borítással,mert szépen fénylik nagyon jól néznek ki és ezekhez a hosszú blúzokhoz ingekhez cicanadrággal stílusosan fel lehet venni..:D véleményem szerint lapos sarkú csizmát nyugodtan vehetsz fel hozzá...

2009. okt. 12. 20:31
 16/33 A kérdező kommentje:
utolsó nagyon tetszik :) köszi
2009. okt. 12. 20:32
 17/33 anonim ***** válasza:

Ezt nekem írtad? Vagy az előttem szólónak? Te kérdezted, hogy mit írtál rosszul én csak válaszoltam. Még írtam is, hogy ne foglalkozz azzal aki beszól. Én nem annak szántam...

20:24es voltam

2009. okt. 12. 20:39
 18/33 A kérdező kommentje:
oke, semmi baj , csak felháborít ez a "magyar szokás",hogy mindenkinek szóljuk le a helyes írását , van aki nem tud helyesen írni de jó másban na és akkor.Más nem senki sem ennyire rosszindulatú mint a magyarok , mindenben csak a hibát látják.
2009. okt. 12. 21:22
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leggings, és bokacsizma.

Amúgy milyen nemzetiségű vagy? Szépen beszélsz magyarul.

2009. okt. 12. 23:02
 20/33 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem tetszik a magyarok hozzáállása a dolgokhoz akkor húzzál vissza oda ahonnan jöttél. Ennyi...
2009. okt. 13. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!