Milyen cipő talál az olyan blúzokkal amik hosszúak, vagyis fenéken alól érnek?
"Ha nem tetszik a magyarok hozzáállása a dolgokhoz akkor húzzál vissza oda ahonnan jöttél. Ennyi..."
Hát barátom, gratulálok! Annyira se futja neked, h. az internetet külföldről is lehet használni???! Ki mondta h itt van?!
Am. meg a kérdésre: szerintem is lapos csizmivel nagyon jól néz ki :)
kivancsi voltam ti hogyan vennetek ezt fol , ti hogyan oltoztok , masabbak vagytok mint mi?nemsokara megyek Magyarorszagra es ezert :)
De valahogy most elemnt a kedvem ettol koszi :)
20:31-es vagyok(:
Remélem tetszettek linkek amiket küldtem..
Olvastam ezeket a helyesírással foglalkozó válaszokat..szerintem szánalmasak és nagyon jól beszéled a magyar nyelvet ahhoz képest hogy félig vagy magyar.Szerencsés helyzetben vagy nagyon(:
Tök jó lehet ott kint lenni Britanniában..:D
Igen tetszettek koszi , ezt irtam mar nem ?
Igen hidd el itt jobb mint Magyarorszagon , eleg sok szanalmas ember el ott, sajnos. De ezen nektek kene valtoztatnotok , vagyis sajat magatokon , nem fog senki megvaltoztatni titeket ! Bele fogtok savanyodni ebbe a nagy "haragba" vagy enm tudom minek nevezzem .Csak hulyesegeken mergelodtok , ami sajat magatoknak faj csak , magadnak artasz vele , en most elolvastam amit irtak , es el is fogom felejteni de te minden nap szembe nezel vele , hogy kit hol tudsz leszolni , megszolitani , sajat magad fogod ezzel csak idegesiteni .
Megint én vagyok(20:31)
Részben igazad van...
Csak itt Magyarországon sem mindenki ilyen..
Persze te is ezekről ítélted az összes itt élő embert.Minden más országbeli ezt csinálja,de igazából élnek olyanok is és ebbe magamat is belesorolnám akinek nem az a fontos hogy kibe kössön bele,hanem hogy hogyan tudnánk segíteni akár olyanoknak is akiket nem ismerünk.Végigolvasva a válaszokat voltak olyanok rajtam kívül akik melléd álltak és visszaszóltak azoknak akik rosszakat mondtak rólad.Igaz kevesen voltak de azért voltak.És belegondolni is fáj hogy ők itt élnek és miattuk ítélnek el minket is akik nem ilyenek.Persze ezt nem rosszból mondom,csak ez az igaz.
És ha valamiben tudunk segíteni akkor nyugodtam írj még azt oldalra lehet hogy megint a te kérdésedre adok választ ami segíthet..:Đ
Előző vagyok én is írtam egy hibát pedig én magyar vagyok ebbe is beleköthetnek a többiek.Megesik hogy ha gyorsan írsz.
Ja és 15 éves szemmel látom így a dolgokat..xD(:
ez igen , gratulalok ha 15 vagy , igy majd sokra viheted az eletben , nem midnig a tudas az ami egit felmenni egy lepcsofokot az eletben .Majd megfogod tapasztalni ,hogy ha kedves vagy es nem tudsz anny mindent mint egy masik aki nem epp anyira kedves szemely de sokkal okosabb nalad , itt celzok egy munkaerore (uj munkahelyre mesz intervjura ott meg el kell beszelegtni) teged fognak folvenni.
Nagyon sokszor egy kedves szo eldonti az egesz eleted ! Hat igen , de az orszag fele nem ugy gondolkodik mint te , szerintem ok vannak a tobbsegben , vagyis tobbszor tapasztaltam a negativot mint a pozitivot.
Megint én vagyok(ez lesz az utolsó ígérem)
Nincs még sok élettapasztalatom de nem értem mire jó az ha valaki undok és azon van hogy a másiknak rosszat tegyen.Nem tudom miért jó ez nekik..:( És sajnos tényleg sokan vannak..:/
Köszönöm a kedves szavakat amit írtál...:Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!