Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz ha nem veszek fel...

Nagyon gáz ha nem veszek fel melltartót ez alá?

Figyelt kérdés

Nincs olyan melltartóm ami jó lenne a pánt nélkülik sem jók valahogy nem áll jól és már azon gondolkozom,hogy nem is veszek fel úgy sincs nagy mellem nem hinném,hogy nagyon bámulna valaki a városba.

[link]

2013. jún. 19. 11:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Ha te nem érzed, hogy mennyire közönséges és olcsó hatást kelt így, akkor nyugodtan vedd fel. Ha lenne némi stílusod, akkor eleve fel sem merült volna benned, hogy közszemlére kitett csöcsökkel mászkálj az utcán. Szerintem direkt azért raktál ki képet, mert bókokra vadászol, hát legyen szép napod ezektől a nyáladzó szetencsétlenektől, akik biztosítanak róla, hogy meredező bimbikkel egy átlátszó felsőben olyan hűde elegáns és kifinomult úrihölgynek tűnsz, nem egy kétezer forintos lotyónak...
2013. jún. 19. 11:41
 22/32 anonim ***** válasza:
77%

1.Nekem ez a felső alapból,olyan mint egy pizsama felső.

2.Ezt ha mér még is fel veszed,akkor egy sima melltartóval is fel veheted,aminek olyan színű a pántja mint a felső pántja.

3.Számomra undorító valaki melltartó nélkül közlekedik emberek között.

2013. jún. 19. 11:55
 23/32 anonim ***** válasza:
Most biztosan szomorú a kérdező, mert a "szerelem, szex" kategóriából átkerült ide a kérdése...
2013. jún. 19. 12:02
 24/32 anonim ***** válasza:
65%

Igen, gáz. Egyrészt ez a felső egy kicsit sem ízléses, úgy néz ki, mint egy hálóing. Másrészt, lehet, hogy a pasik kíváncsiak a mellbimbódra, de mi, lányok nem vagyunk azok. És nem, nem vagyok irigy, csak nem szeretem mások intim testrészeit bámulni a buszon, de lehet, egyedül vagyok ezzel.

16/L

2013. jún. 19. 12:06
 25/32 anonim ***** válasza:
82%
Ne vedd fel akik azt mondják, hogy igen azok férfiak a saját érdekük miatt. Nem divat melltartó nélkül mászkálni. Ha felveszed kimész vele az utcára kényelmetlenül, zavarban fogod érezni magad. Vegyél egy egyszerű pánt nélküli melltartót és úgy jobb lesz a közérzeted is.
2013. jún. 19. 12:16
 26/32 anonim ***** válasza:
74%
NE VEDD FEL ÍGY, főleg ne utcára! Nagyon nagyon igénytelen és szánalmas. Ha semmilyen melltartó nem illik hozzá, akkor vedd fel alváshoz aztán kész.
2013. jún. 19. 12:55
 27/32 anonim ***** válasza:
11%

Felveheted. Éppen csak közelről látszik halványan.

Itt nálunk Debrecenben sok lányt látni melltartó nélkül ebben a hőségben. Csak a bimbó dudorodik, más nem látszik.

2013. jún. 19. 12:57
 28/32 anonim ***** válasza:
35%
rakj már fel egy képet amin melltartó van alatta és majd meglátja a többség hogy úgy sokkal hülyébben néz ki!!
2013. jún. 19. 13:17
 29/32 anonim ***** válasza:
85%

nekem van hasonló felsőm...fehér melltartót veszek fel alá fekete pántokkal (jobban is néz ki úgy, és a melleim és szebben állnak tőle)

melltartó nélkül nem venném fel, mert kényelmetlenül érezném magam, és nem szeretem, ha látszik a bimbi (még fürdőrucinál sem)

de mindenki maga dönti el, h számára mi fér bele :)

2013. jún. 19. 16:07
 30/32 anonim ***** válasza:
74%
szerintem ízléstelen melltartó nélkül, mondom ezt fiú létemre.
2013. jún. 19. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!