Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ez alá nem veszek melltartót?
Figyelt kérdés
Kis mellem van és nem akarok melltartót felvenni ez alá mert csak zavarna.
2013. jún. 18. 07:43
1/14 anonim válasza:
szerintem inkább vegyél fel egyet
3/14 anonim válasza:
inkább vegyél fel jobb lesz a tartás
4/14 anonim válasza:
Elég előnytelen felső. :/ Pánt nélkülit vegyél fel, mert így túlzottan szétáll a cicid.
5/14 anonim válasza:
Ne vegyél jó így. De elég perverz vagyok így bugyit sem kellene felvenned :)
6/14 anonim válasza:
Szerintem vehetnél, de olyat aminek nincs pántja.De az sem tragédia ha nem veszel.
7/14 anonim válasza:
figyelj ha te nem szeretnel venni mert ugy erzed jol magad benne ne vegyel csak azert mert masok azt mondjak . Visszont ha rosszul erzed magad mert kicsik a melleid akkor vegyel egy pant nelkulit es mar mindjart nagyobbnak fog latszodni .
8/14 anonim válasza:
Ahogy érzed. Szerintem jó így is. Nem kell többnek látszani mint ami.
Azt akarod hogy megbámuljanak? Mert ha az a cél akkor vegyél, de ha nem akkor fölösleges.
9/14 anonim válasza:
a pánt nélküli felsőkhöz szerintem nem szokás melltartót felvenni, akár kicsi a mell, akár nagy :)
így jobban mutat.
10/14 anonim válasza:
igaz én fiú vagyok, de szerintem jó ez így. nem látok benne semmi szokatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!