Nagyon gáz ha nem veszek fel melltartót ez alá?
Nincs olyan melltartóm ami jó lenne a pánt nélkülik sem jók valahogy nem áll jól és már azon gondolkozom,hogy nem is veszek fel úgy sincs nagy mellem nem hinném,hogy nagyon bámulna valaki a városba.
Szerintem, aki olyanokat ír, hogy ribancos, az kb 15 éves lehet. Nem tudom, te hány éves vagy, de ez teljesen normális viselet. Legalábbis az én korosztályomban.
34/F
A ribanc szónak egészen más a jelentése, de sokan úgy dobálóznak vele mintha eső hullna az égből. Lécci' Előbb nézzetek utána mi mit jelent...
Vedd fel nyugodt szívvel, a nők is meg fognak nézni, mert jól nézel ki. Ha másért nem irigykednek egy sort mert az ő mellük nem ilyen... (lásd az előttem szóló ribancozó...)
Szerintem nem utcára való. Mikor megláttam, olyan érzésem volt, hogy pizsamában vagy. Lehet, hogy most a képen a mellbimbóid nem látszanak erősen, de ha kimész utcára, és kicsit megfúj a szél, érdekes látványt nyújtanának.
Nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!