Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szövetkabát mennyire meleg?...

A szövetkabát mennyire meleg? Nem fagyok meg benne télen?

Figyelt kérdés

Eddig mindig vastag dszekijeim voltak télen, most viszont szeretnék valami nőiesebb szövetkabátot venni.

Mennyire tartják ezek a meleget? Nem fogok benne megfagyni? Csak mert nekem olyan vékonynak tűnnek...

18/L

2009. okt. 11. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Nekem is szövetkabátom van, és nem fázok benne. Van vékonyabb és vastagabb is!

2009. okt. 11. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is szövetkabátom van, és az utóbbi teleken még az is túl meleg volt, inkább az átmeneti kabátomat hordtam. Egyébként a téli szövetkabátok többségében a szövet és a selyembélés között van némi töltőanyag is a háti részén.
2009. okt. 12. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Hello! Igaz, nem olyan meleg mint mondjuk a pufidzseki, de nem fogsz megfagyni sem benne :)

Arrol nem beszélve, hogy ugyis télen hordod, amikor hideg van, igy kénytelen leszel alàoltozni,kotott pulcsival, garboval, egy elegans sàllal tokéletes és meleg :)

Nem tudom, otthon mi most a "szovetkabat" divat, de belinkelem, én milyet vettem nemrég, itt nàlunk télen az un. katonàs szabàsu kabàt lesz a nagy divat, amit mérhetetlenul csinosnak tartok :)

[link]

2009. okt. 12. 09:53
 4/4 anonim válasza:
én is most készülök venni, csak nem tudom eldönteni,, hogy a 2 ezer ft-al olcsóbb szürke rövid megkötőset vegyem, vagy a hosszabb fekete megkötőset:/ mind 2 meleg:D
2009. nov. 23. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!