A szövetkabát mennyire meleg? Nem fagyok meg benne télen?
Figyelt kérdés
Eddig mindig vastag dszekijeim voltak télen, most viszont szeretnék valami nőiesebb szövetkabátot venni.
Mennyire tartják ezek a meleget? Nem fogok benne megfagyni? Csak mert nekem olyan vékonynak tűnnek...
18/L
2009. okt. 11. 22:44
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is szövetkabátom van, és nem fázok benne. Van vékonyabb és vastagabb is!
2/4 anonim válasza:
Nekem is szövetkabátom van, és az utóbbi teleken még az is túl meleg volt, inkább az átmeneti kabátomat hordtam. Egyébként a téli szövetkabátok többségében a szövet és a selyembélés között van némi töltőanyag is a háti részén.
3/4 anonim válasza:
Hello! Igaz, nem olyan meleg mint mondjuk a pufidzseki, de nem fogsz megfagyni sem benne :)
Arrol nem beszélve, hogy ugyis télen hordod, amikor hideg van, igy kénytelen leszel alàoltozni,kotott pulcsival, garboval, egy elegans sàllal tokéletes és meleg :)
Nem tudom, otthon mi most a "szovetkabat" divat, de belinkelem, én milyet vettem nemrég, itt nàlunk télen az un. katonàs szabàsu kabàt lesz a nagy divat, amit mérhetetlenul csinosnak tartok :)
4/4 anonim válasza:
én is most készülök venni, csak nem tudom eldönteni,, hogy a 2 ezer ft-al olcsóbb szürke rövid megkötőset vegyem, vagy a hosszabb fekete megkötőset:/ mind 2 meleg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!