A szövetkabát elég meleg télen és nem ázik át nagyon ha esik az eső?
Figyelt kérdés
akinek van szövetkabátja ,az írja meg a tapasztalatait
köszönöm :)
2011. aug. 18. 23:43
1/9 anonim válasza:
télen legtöbbször hó esik... Amúgy nem
2/9 anonim válasza:
1. xDDDDD
de sztem átázik esőtől
hát milyen anyagja van már :D simáán
meg nem is olyan vastag
ettől függetlenül én is szeretnék
3/9 anonim válasza:
Múlt télen szövetkabátom volt. Volt, hogy szakadó esőben is rajtam volt, nem ázott át.
4/9 anonim válasza:
Nekem sem ázik át, pedig a legnagyobb hóesésben is rajtam volt, vagy amikor épp az eső zuhogott.
Melegnek elég meleg, bár én varrattam bele plusz bélést, mert nagyon hamar megfázok, vagy ami még rosszabb, irgalmatlanul fel tudok fázni.
Amióta van szövetkabátom, fel nem venném a pufidzsekit, ez annyival jobban néz ki, és nem utolsó sorban sokkal elegánsabb, nőiesebb.
5/9 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok és mikor először látták rajtam a csaj ismerőseim, mind azt mondták hogy mennyire férfias az új kabátom ;) F/19
6/9 anonim válasza:
Én az elmúlt két évben szövetkabátot hordtam télen, és egyáltalán nem ázik át! Ha ráesik a hó akkor ugyan kicsit tovább tart a külsejének megszáradni mint egy pufidzsekinek, de nem vészes
7/9 anonim válasza:
Én a legelső hóesésben mindig elmegyek sétálni, tetemes mennyiségű hő esett rám, nem ázott át. Hidegnek nem hideg, ha meg -15 fokokban kellett elmennem itthonról, egy plusz pulcsi kellett, de amúgy elég egy vastagabb felső.
8/9 anonim válasza:
első vok te második mi az h olyan az anyagja nem anyaga? Fogadjunkt falusi Vagy
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,azért én veszek egyet :)
2011. aug. 20. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!