Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szövetkabát elég meleg...

A szövetkabát elég meleg télen és nem ázik át nagyon ha esik az eső?

Figyelt kérdés

akinek van szövetkabátja ,az írja meg a tapasztalatait

köszönöm :)

2011. aug. 18. 23:43
 1/9 anonim válasza:
télen legtöbbször hó esik... Amúgy nem
2011. aug. 18. 23:54
 2/9 anonim ***** válasza:

1. xDDDDD

de sztem átázik esőtől

hát milyen anyagja van már :D simáán

meg nem is olyan vastag

ettől függetlenül én is szeretnék

2011. aug. 19. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Múlt télen szövetkabátom volt. Volt, hogy szakadó esőben is rajtam volt, nem ázott át.
2011. aug. 19. 00:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem sem ázik át, pedig a legnagyobb hóesésben is rajtam volt, vagy amikor épp az eső zuhogott.

Melegnek elég meleg, bár én varrattam bele plusz bélést, mert nagyon hamar megfázok, vagy ami még rosszabb, irgalmatlanul fel tudok fázni.

Amióta van szövetkabátom, fel nem venném a pufidzsekit, ez annyival jobban néz ki, és nem utolsó sorban sokkal elegánsabb, nőiesebb.

2011. aug. 19. 00:30
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó előtti vagyok és mikor először látták rajtam a csaj ismerőseim, mind azt mondták hogy mennyire férfias az új kabátom ;) F/19
2011. aug. 19. 01:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Én az elmúlt két évben szövetkabátot hordtam télen, és egyáltalán nem ázik át! Ha ráesik a hó akkor ugyan kicsit tovább tart a külsejének megszáradni mint egy pufidzsekinek, de nem vészes
2011. aug. 19. 01:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a legelső hóesésben mindig elmegyek sétálni, tetemes mennyiségű hő esett rám, nem ázott át. Hidegnek nem hideg, ha meg -15 fokokban kellett elmennem itthonról, egy plusz pulcsi kellett, de amúgy elég egy vastagabb felső.
2011. aug. 19. 15:55
 8/9 anonim válasza:
első vok te második mi az h olyan az anyagja nem anyaga? Fogadjunkt falusi Vagy
2011. aug. 20. 00:43
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,azért én veszek egyet :)
2011. aug. 20. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!