Csizmához még túl meleg lesz holnap?
Figyelt kérdés
Térdig érő, fekete műbőr csizma vékony béléssel. reggel még jó de délután, félek, hogy túl meleg lenne. Szerintetek?2011. szept. 6. 22:18
1/8 anonim válasza:
habár tényleg jön a hideg idő, ennek ellenére azt még túl meleg lenne szerintem.
2/8 Darcy01 válasza:
Szerintem is túlzás még a csizma, bőven.
3/8 anonim válasza:
Egy hete még augusztus volt...durva túlzás lenne a csizma.
4/8 anonim válasza:
Ott már olyan hideg van? Errefelé még szandálban sétikálnak :)
5/8 anonim válasza:
vicces: Te csizmában én meg tangapapucsban :D
csizma az télen jó :) meg ősszel, én a 27 fokot még nem érzem ősznek :)
6/8 anonim válasza:
Meg varhatsz kicsit.
Tegnap reggel peldaul eleg huvos volt, kotott kardiganban es hosszu farmerban mentem el itthonrol, delutan viszont mar ujjatlan felsoben jartam a hosszu farmerral es igy is melegem volt. Valoszinuleg ma is hasonlo ido lesz, csizmaban meg fogsz sulni.
8/8 anonim válasza:
holnap 30 fok lesz, hacsak nem forrónadrággal veszed fel, akkor ciki kategória..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!