Másnak is ekkora rémálom a télikabátok ideje?
Mert amit elvileg hordhatnék most télen, az annyira nagynak tűnik, hihetetlen elképzelni, hogy ilyenekben rohangálunk télen... olyan hosszú, és kövér, és... áááá... :\'D
Ti is folytok szenvedtek a télikabátokkal?
én előző télen vettem egy jó kis mission kabátot ami nagyon jó meleg, mégsem tűnik nagynak, és még jól is néz ki. igaz belekerült pár forintomba, de nagyon jó vétel volt.:)
(előtte csövi ballonjaim voltak meg ilyenek:S:D)
Én utálom a telet, és mindent ami vele jár, pl. télikabát, 5 réteg ruha, 3 zokni, hogy ne fagyjanak lilára a lábujjaim... Már előre félek:(
Amúgy én is utálom a télikabátomat, tök nagy meg vastag, szerintem nagyon pufít, nagyon ormótlan. Most szövetkabátot fogok venni, annak legalább van valami formája, azért remélem meleget is ad.
19/L
Én nagyon szeretem a hideg időt és a telet. Most akarok új télikabátot venni, ezeket a kétsoros gombolásuakat. *.* Annyira jól néznek ki *.*
16/L
Én elég cipőmániás vagyok. Szép kis gyűjteményem van, amit nagy gonddal válogattam össze, sokat bóklászva a nagy leárazások után. Így sikerült viszonylag sokat felhalmoznom. Csizmám viszont, ami mindennapos használatra is jó, az csak 2 van. :'( (van 3-4 extravagáns, de azt nem bírom minden nap. :'( ) Ugye ezek sokkal drágábbak, mint a normál cipők, így nem tudok annyit összevásárolni. Öszi-tavaszi kabátból is több van, de téliből csak 1 olyan, amit igazán szeretek, egy hosszú szövetkabát. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy nem tudok olyan változatosan öltözödni. Sajnos nem tudok 30-40E ft-ért kabátokat vásárolgatni, gagyi meg nem kell. Sálak és kesztyűk variálásával próbálom kihúzni a telet.
Utálom, mindig rosszul érzem magam az egyébként szeretett ruháimban is. :'(
Jaj, én is mindig csak olyan ormótlan télikabátokat találok, kövérítenek, nőiesség nuku... :S:S:S
Esetleg keress övvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!