Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is ekkora rémálom a...

Másnak is ekkora rémálom a télikabátok ideje?

Figyelt kérdés

Mert amit elvileg hordhatnék most télen, az annyira nagynak tűnik, hihetetlen elképzelni, hogy ilyenekben rohangálunk télen... olyan hosszú, és kövér, és... áááá... :\'D

Ti is folytok szenvedtek a télikabátokkal?

2009. okt. 11. 21:32
 1/9 anonim válasza:
100%

én előző télen vettem egy jó kis mission kabátot ami nagyon jó meleg, mégsem tűnik nagynak, és még jól is néz ki. igaz belekerült pár forintomba, de nagyon jó vétel volt.:)

(előtte csövi ballonjaim voltak meg ilyenek:S:D)

2009. okt. 11. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen! :'(
2009. okt. 11. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Én utálom a telet, és mindent ami vele jár, pl. télikabát, 5 réteg ruha, 3 zokni, hogy ne fagyjanak lilára a lábujjaim... Már előre félek:(

Amúgy én is utálom a télikabátomat, tök nagy meg vastag, szerintem nagyon pufít, nagyon ormótlan. Most szövetkabátot fogok venni, annak legalább van valami formája, azért remélem meleget is ad.

19/L

2009. okt. 11. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Ne is mondd...Kész idegroncs vagyok ha fel kell öltözni!!!Undorító a téli kabát,nagy meg olyan nemtom,nem találok hozzám valót,mindegyikben olyan nőietlennek érzem magam...Meg utálom hogy 600 réteget kell felúznom nehogy szétfagyjak...:S
2009. okt. 12. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem,én imádom,olyan szép.Bokáig érő,nagyon bő,szóval nőies és takar mindent.kb 4 éves,semmi baja,pedig használtan vettem.imádom a telet is,csak felöltözni időigényes a sok ruha miatt,de utána jól érzem magam.
2009. okt. 12. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a hideg időt és a telet. Most akarok új télikabátot venni, ezeket a kétsoros gombolásuakat. *.* Annyira jól néznek ki *.*

16/L

2009. okt. 12. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

Én elég cipőmániás vagyok. Szép kis gyűjteményem van, amit nagy gonddal válogattam össze, sokat bóklászva a nagy leárazások után. Így sikerült viszonylag sokat felhalmoznom. Csizmám viszont, ami mindennapos használatra is jó, az csak 2 van. :'( (van 3-4 extravagáns, de azt nem bírom minden nap. :'( ) Ugye ezek sokkal drágábbak, mint a normál cipők, így nem tudok annyit összevásárolni. Öszi-tavaszi kabátból is több van, de téliből csak 1 olyan, amit igazán szeretek, egy hosszú szövetkabát. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy nem tudok olyan változatosan öltözödni. Sajnos nem tudok 30-40E ft-ért kabátokat vásárolgatni, gagyi meg nem kell. Sálak és kesztyűk variálásával próbálom kihúzni a telet.

Utálom, mindig rosszul érzem magam az egyébként szeretett ruháimban is. :'(

2009. okt. 12. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Jaj, én is mindig csak olyan ormótlan télikabátokat találok, kövérítenek, nőiesség nuku... :S:S:S

Esetleg keress övvel

2010. nov. 26. 01:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon mert nem szeretek melegen öltözni. Hideg kedvelő vagyok. Szivesebben mászkálok poloban meg rövidnaciban télen is...persze nem vágyam, hogy megfázzam vagy rosszabb.
2010. dec. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!