Szerintetek milyen bikinit vegyek?
Figyelt kérdés
Pici a cicim és nem tudom milyen bikinit vegyek :( ami most van azt annyira nem szeretem mert még kisebbnek látszik :/ ötletek???2013. jún. 18. 00:12
1/4 anonim válasza:
Mutass képet a mostani bikinivel (vagy nélküle). Lehet hogy csak neked nem tetszik ;-)
2/4 anonim válasza:
Szerintem jó a csavart nekem is olyan van :) Háromszögletű rémesen áll
3/4 anonim válasza:
Ha kicsi a melled az minden bikiniben ugyanúgy kicsinek látszik. Ha eltakarod akkor azért veszik észre, ha alig takarod akkor meg azért. Teljesen mindegy, próbálj fel párat ami tetszik és válaszd azt amelyik szerinted jól áll rajtad.
Nekem ilyen van: [link]
4/4 anonim válasza:
Mindenképpen kicsit push-up-os felsőrésszel rendelkezőt vegyél!DE ha nem akarsz "kitömöttet" venni, akkor a felsőrésze legyen fodros, vagy nagy,színes minták díszítsék! A sima háromszög alakút felejtsd el!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!