Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen bikinit vegyek ha kis...

Milyen bikinit vegyek ha kis mellem van?

Figyelt kérdés
Push up-ra gondoltam mert a tavalyi pánt nélküli nagyon nem állt jól a 3szög alakú szintén csak annak áll jól akinek nagy melle van.
2013. máj. 6. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Mekkora a melled?
2013. máj. 6. 11:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Mellbőség 80 mell alatt 70
2013. máj. 6. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez 70AA.

Ezen nem hiszem, hogy segít a push up. Mert ugye abba is kell valamit belerakni.

2013. máj. 6. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Push uppal semmit nem érsz ekkora mellen, nekem fodros háromszög forma bikinim van, abban a fodroktól nem látszik hogy mennyire lapos vagyok. Azt hiszem most a teszkóban is vannak ilyesmik. Legjobb ha mész és felpróbálsz párat.
2013. máj. 6. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Minek a push up? Inkább nagyobbíttasd meg, hogy ne a barátod hordja a melltartódat.
2013. máj. 6. 20:26
 6/7 A kérdező kommentje:
azért nem olyan lapos mivel push-up ban van dekoltázsom épp ezért gondoltam ilyen bikinire.
2013. máj. 6. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én manapság látok melltartókat és bikiniket, amikbe semmi mell nem kell, de ha kicsi a melled, akkor szerintem a csavart, mintás, csíkos jól áll
2013. máj. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!