Milyen bikinit vegyek?
Van rajtam egy kis felesleg, kb 3-4 kiló. :-| (Eddig 12 kilót fogytam, az utolsókkal is küzdök).
Bikinialsónak egy kis shortot gondoltam, mert összeérnek a combjaim, és nem túl esztétikus. :/
A mellem a koromhoz képest normális, de ugye egy felnőttéhez viszonyítva kicsi (15 éves vagyok). És itt a baj, hogy van egy kis 'úszógumim'. Olyan a hasam, mint itt JL-nek, ami ugyebár kisebb cicikkel nagyobbnak látszik. :/ [link] Milyen bikinifelsőt javasoltok? Tankini lenne a legcélszerább szerintem, de nem kelt "télikabát"-szerűséget a strandon a tankini + short?
A képen a csajnak szerinted nagy hasa van? neked is olyan? Az egyáltalán nem nagy. Az a csaj csinos. Ha olyan vagy akkor bármilyen bikinit vehetsz. A felső legyen push up-os. Ennyi.
Amúgy hány kg vagy?
ha ekkora a hasad,egyáltalán nem gáz,annyi hogy a felsőd legyen kicsit szivacsos,és mondjuk háromszög vastagpántos,pántnélküli,vagy sima fodros/matrózcsíkos/valamilyen mintás és a felsőn legyen nagyobb hangsúly,hogy a bugyi ne emelje ki a pocid(ami egyébként egyáltalán nem nagy:D)
pl:
[link] (<- ilyet a new yorkerbemn lehet kapni)
remélem valamelyik megtetszett és találsz hasonlót,vagy olyat:D
Nyilván kisebb a cicim, ami nagyobbnak látszatja a hasam. :-| 60 kiló vagyok.
Második: Igen, nagyon sok szép van közöttük, a New Yorkos kimondottan tetszik. :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!