Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen bikinit vegyek?

Milyen bikinit vegyek?

Figyelt kérdés

Van rajtam egy kis felesleg, kb 3-4 kiló. :-| (Eddig 12 kilót fogytam, az utolsókkal is küzdök).

Bikinialsónak egy kis shortot gondoltam, mert összeérnek a combjaim, és nem túl esztétikus. :/

A mellem a koromhoz képest normális, de ugye egy felnőttéhez viszonyítva kicsi (15 éves vagyok). És itt a baj, hogy van egy kis 'úszógumim'. Olyan a hasam, mint itt JL-nek, ami ugyebár kisebb cicikkel nagyobbnak látszik. :/ [link] Milyen bikinifelsőt javasoltok? Tankini lenne a legcélszerább szerintem, de nem kelt "télikabát"-szerűséget a strandon a tankini + short?

2012. júl. 7. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

A képen a csajnak szerinted nagy hasa van? neked is olyan? Az egyáltalán nem nagy. Az a csaj csinos. Ha olyan vagy akkor bármilyen bikinit vehetsz. A felső legyen push up-os. Ennyi.

Amúgy hány kg vagy?

2012. júl. 7. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
jaa, és nem télikabátos a tankini. Ez lemaradt az előbb...
2012. júl. 7. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

ha ekkora a hasad,egyáltalán nem gáz,annyi hogy a felsőd legyen kicsit szivacsos,és mondjuk háromszög vastagpántos,pántnélküli,vagy sima fodros/matrózcsíkos/valamilyen mintás és a felsőn legyen nagyobb hangsúly,hogy a bugyi ne emelje ki a pocid(ami egyébként egyáltalán nem nagy:D)

pl:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (<- ilyet a new yorkerbemn lehet kapni)

[link]

[link]

[link]

remélem valamelyik megtetszett és találsz hasonlót,vagy olyat:D

2012. júl. 7. 17:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Nyilván kisebb a cicim, ami nagyobbnak látszatja a hasam. :-| 60 kiló vagyok.

Második: Igen, nagyon sok szép van közöttük, a New Yorkos kimondottan tetszik. :)

Köszönöm!

2012. júl. 7. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Valaki legyen már szíves és mondja el, hogy mi volt a baj az első válasszal! Köszönöm.
2012. júl. 8. 07:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
jó kérdés hogy mi volt a baj,de a 3. választ is lepontozták....az egyezik bennük hogy indkettőben egvan az,hogy a képen Jlo-nak nincs is nagy hasa....nem értem ettől még mért ne lenne hasznos a válasz...
2012. júl. 8. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Én mindegyikőtöket felpontoztam.
2012. júl. 8. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!