Most divat lett a zokni nélkül húzott cipő? Egyre több ilyet látni az utcán.
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 14:00
1/8 anonim válasza:
Csak az csinálja így aki igénytelen senkiházi, én utoljára nyaralás miatt voltam mezítláb cipőben akkor is azért mert bejött a hajóba a víz, és bokáig ért, akkor levettem a zoknit
21/F
2/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nincs rajta zokni.. Van egy cipőm, nyári, vékony, mintás...hát csodásan nézne kilátszódna belőle a bokazokni.
Van már olyan zokni, ami a kis balerinacipőkból sem látszik ki, azokra lett tervezve. Az az edzőcipőkben már egyáltalán nem látszódik.
Egyébként meg mi a gondod ezzel? Ha neked nem kényelmes úgy, akkor húzzál zoknit.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem gond, csak kérdezem.
2013. jún. 17. 14:04
5/8 anonim válasza:
Én úgy nem tudnék cipőt húzni.Sokkal hamarabb dörzsölné a lábamat a cipő.Ott marad a láb formája a cipőben,és koszos is lesz.Vannak olyan titok zokni és harisnyák,amik nem látszanak ki a cipőből,én úgy hordom,ha úgy van.
6/8 anonim válasza:
én szoktam úgy is, nincs benne semmi szerintem :D nem tudom miért felháborító ez?:D mindenki döntse el hogy kényelmes neki.
7/8 anonim válasza:
Van olyan cipő, amihez iszonyat hülyén nézne ki a zokni (pl. nyitottabb mokasszin típusúak) - szóval ahhoz vagy kifejezetten olyasmi típushoz passzoló titokzoknit vesz az ember, vagy semmilyet, ha nem akar közröhej tárgya lenni. De így, mármint zokni nélkül, csak akkor érdemes hordani a cipőt, ha szellős és/vagy nagyon jó minőségű anyagból van, mert egyébként meg baromi büdös lesz az izzadtság és a gagyi műbőrszag keveredéséből, és simán fel fogja törni és ki fogja dörzsölni a lábat.
8/8 anonim válasza:
Azt tudom de én nyáron fel nem veszek zoknit, nekem kb olyan mindha kabátba lennék nyáron is, tehát alap hétköznapi sport cipőkhöz nem szoktam van egy világos barna bör cipőm elejébe ahoz fel vettem de azt is mezítláb veszem fel, eleinte fura volt belül is bőr max kicsit bele izzad, de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!