Miért divat a zokni nélküli cipőhordás?
Felénk elég sokan hordanak titokzoknit. Ez megóvja a cipő belsejét is, mivel cseréled, a tisztaság szempontjából is jó, mégis szabadon marad a bokád. A miért-et nem tudom megválaszolni, én pl. szeretem, ha szabadon van a lábam. Szandálhoz soha nem veszek zoknit. (De gondolom nem is ez volt a kérdés.)
A vászoncipő pedig mosható, könnyen tisztán tartható. A lábgomba a szellőzés hiányától tud kedvező táptalajra lelni, ami egy jól szellőző, tiszta, gyakran cserélt cipőben nem alakulhat ki. (Nem mindegy a cipő minősége, típusa.) Fontos továbbá az is, hogy mennyi időre veszi fel az illető a cipőt? Ha csak fél napra, az egészen más, mintha ugyanazt hordja egész héten, váltás nélkül. Utóbbi eset már tényleg lehet problémás tisztasági, egészségügyi szempontból is.
Én hülyére röhögöm magam mindig a titokzoknis fiúkon, férfiakon. Én bokazoknival hordom a cipőimet "oszt viszon'látás". Papucsom meg zárt van és csak a kapuig szól az útvonalengedélye. Utcára: csak és kizárólag cipő, csak és kizárólag pamutzoknival.
F
Én is a klasszikus viselet híve vagyok. Az utcára nem úgy megyek mint a strandra. Szóval cipő és zokni együtt.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!