Hosszú, fényes, fekete cicanadrághoz és magassarkú körömcipőhöz lehet felvenni nylonzoknit?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 13:11
1/6 anonim válasza:
Nem! Megtiltom! Én, személyesen!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Sejtettem! :D
2009. okt. 11. 13:26
3/6 A kérdező kommentje:
Valamilyen csizmát lehet húzni ilyen nadrághoz?
2009. okt. 11. 13:30
4/6 anonim válasza:
szerintem jól mutat hozzá a magassarkú bokacsizma. Amúgy lehet venni hozzá nylonzoknit is, ha a leggings alá betűröd a végét
5/6 anonim válasza:
Ha nincs lyuk a cipőd orrán és nem látszik a harisnya akkor lehet :) én is szoktam :) és olyan mintha a saját bőröm lenne. Latex cicanadrág és egy szatén tűsarkú. Annyira figyelj, hogy ne látszódjon a harisnya (úgy értem a cicanadrág alatt. Ne domborodjon ki) Olyat vegyél ami boka vagy rendes harisnya (nylon)
6/6 anonim válasza:
Igen, igen, de, de, de!
Csak ne a látható, vastagabb, lycrás, vagy krepp anyagot válaszd, hanem a klasszikus puha, vékony üvegszálasat. Pl. Bellinda Fly 15 térdfix. Jól fogod érezni magad benne, és senki nem fogja látni sem (csak a nagyon szakavatottak, pl. én):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!