Koptatott farmerhez nem néz ki bután a fekete magassarkú?
Figyelt kérdés
Csak mert a farmer az ilyen lazább, a magassarkú meg elegáns :/ farmer kb ilyen: [link]
magassarkú ezen az oldalon olyan,mint a 7., csak fekete és más az anyaga is. [link]
ha meg egymáshoz a kettő, akkor milyen felsőt meg kiegészítőket vegyek fel még ha bulizni megyek?:/ segítsetek légyszi*-*
2011. szept. 21. 12:55
1/9 A kérdező kommentje:
*ha megy egymáshoz
2011. szept. 21. 12:56
2/9 A kérdező kommentje:
ha nem tudnátok megnyitni a cipős linket, akkor leírom h néz ki..sima fekete nyitott orrú magassarkú, ilyen bársony az anyaga vagy nem tudom mi az:$ xd fent pedig "szegecsek" vannak..lehet tudjátok..Deichmannba vettem, Cindy Crawford-os.
2011. szept. 21. 12:59
3/9 anonim válasza:
egyáltalán nem nézne ki bután,sőt !! (;
6/9 anonim válasza:
Unalmas, hétköznapi. Farmerhez ne vegyél magassarkút. Vagy inkább a magassarkú maradjon de szoknyát vegyél fel hozzá, na az már nőies, szexi, szép. A kopott farmer hülye tinidivat, nem szép egyáltalán. Legfeljebb a tinicsajoknak fogsz benne tetszeni... persze lehet hogy az a célod...
8/9 A kérdező kommentje:
és milyen szoknyához? bulizni megyek(: azért is gondoltam nacira mert hát azért nem lesz meleg éjjel..
2011. szept. 21. 15:16
9/9 harisnyababee válasza:
Szerintem nincs vele baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!