Fiuk! Szerintetek jol nez ki egy creme szinu szoknya, creme szinu boleroval, fekete magassarku cipovel, fekete felsovel illetve creme/fekete kiegeszitokkel?
Lány vagyok, de OMG... van fehér, sárga, piros, kék meg zöld, barna blabla. De nem csontszín, meg vaj meg margarin meg mit tudom én még mi van a hűtőben, amiről színt lehet elnevezni.
Én magam nem tudom, mi a fene az a krém szín, nemhogy egy pasi.
A creme szín az ilyen világosbarna? :D Mi az a bolero? :D:D
Milyen kiegészítőkre gondolsz?
Próbáltam, de nem tudtam ezeket vizualizálni, legalábbis így elsőre világosbarna egyenruhában ugráló pomponlány jutott az eszembe lol.
24/F
Különösebben én nem tartom "cikinek". Egyetemista vagyok, dolgozok mellette, kisebb gondom nagyobb annál, mintohgy a színek rejtelmes elnevezésével foglalkozzak.
Csak segíteni akartam, hogy valószínűleg mások is vannak -főleg a férfiak körében- akik nem tudják beazonosítani ezt az árnyalatot. 20 vagyok, megelőzi a divatérzékem egy nagyi?(:
Megvédem a női mivoltomat... a bolero, az ITALPOR!
(amúgy ilyen pulcsi szerű, ami mell alá ér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!