Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk! Szerintetek jol nez ki...

Fiuk! Szerintetek jol nez ki egy creme szinu szoknya, creme szinu boleroval, fekete magassarku cipovel, fekete felsovel illetve creme/fekete kiegeszitokkel?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 12:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

nem tudom honnan szedted azt hogy "creme" ,ha franciaországból származol még megértem de így... az magyarul KRÉM! ha így írod akkor szerintem többen megértik, és hidd el nem mindenki tudja hogy mi az hogy törtfehér, vagy krémszín.. pláne ha így írod creme -.-

kül tényleg képet kéne küldened .. megha neked tetszik akk meg vedd fel .ennyi

2011. jún. 18. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Így nem lehet megmondani:)

És nem csak azért,mert nem tudom elképzelni,hogy milyen az a szín,hanem mert nem tudom milyen az a magassarkú,az a boleró,a fekete felső,sem a kiegészítők.

Mert lehet,hogy baromi jól néz ki,de mi van akkor ha az a krém színű szoknya a földig ér a fekete felső,meg has poló a fekete magasssarkú röhejes a kiegészítők meg gyerekesek?:)

Na szóval,normális kommentekhez rakj fel egy képet!;)

2011. jún. 18. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!