Errol mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Az egyik csaj ecsetelgeti nekem, hogy jaj van neki egy baratnoje(a legjobb baratnoje), es minden heten vasarol valami ruhat vagy cipot vagy felsot stb-t maganak, de megis mindig egy ruhaba jar, pedig tele van a szeknrenye. Ezzel most nekem azt akarta mondani, hogy nekem nincs ruham a legjobb baratnojenek meg egy tucat van?2013. jún. 13. 17:42
1/3 anonim válasza:
Nem igazán értem...egy kicsit zavarosan írtad le...
2/3 A kérdező kommentje:
Szoval az egyik csaj villogott, hogy az o baratnoje minden heten vesz maganak valami ruhat(felso, sal, nadrag, szoknya, ruha esetleg cipot), de mindig ugyanazokban jar, pedig tele van a szekrenye jobbnal jobb cuccokkal.
Ezzel azt akarta nekem mondani, hogy a baratnojehez kepest nekem nincs ruham, vagy mit?
2013. jún. 13. 18:12
3/3 anonim válasza:
hát ezzel inkább olyan mintha a saját barátnőjét égetné le :D sok ruhája van, mégis mindig ugyanabban jár. elég igénytelen :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!