Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok errol a weboldal...

Mit gondoltok errol a weboldalrol?

Figyelt kérdés

szeretnék rendelni csak nem tudom h megbízhatók e ?

[link]

erről az oldalról lenne szó

2013. márc. 4. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:
azt hogy a dollárt először át fogják váltani jen-be,majd ft-ba.így a 10 dolláros ruha sokszorosára fog kijönni,plussz gondolom van postaköltség is.én nem bízom semmiben ami ázsiai.
2013. márc. 4. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha Paypalon fizetsz, nem váltogatnak összevissza, csak abba a valutába ami meg van adva (tehát dollár)

ilyen oldalakon mindenképp Paypallal kell fizetni viszont azzal viszonylag biztonságos. ha jól tudom van a Paypalnak szerződése is az elődókkal, és reklamálhatsz a Paypalnak is ha nem kapsz meg vmit, és akkor eljárnak az ügyedben. Mindenesetre a kiírt árnál többet nem fognak lehívni a számládról a Paypal miatt az biztos.

Max nem küldik el, vagy nem azt amit rendeltél :)

Arra mondjuk ne számíts, h túl jó minsőgiek a ruhák, tehát amiatt bajos is lesz reklamálni, max akkor tudsz reklamálni, ha nem kapod meg.

2013. márc. 4. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!