Megéri ez a nadrág a C und A-ban?
Hát jah valahol megéri, mert 8-9ezrek egy gombos cipzáros farmerok, ez csak olyan belebújós de akkor is
Lényeg hogy ha összeér a combos középen amikor farmerban vagy, akkor ne vegyél puha vékony anyagút, mert kikopik
Mindig érdemes az erős anyagú farmerokat keresni, kínaiban is 6tól mennek felfelé az árak már
20/F
Köszi!
Amúgy nem vagyok olyan sovány, mint a modell akin van, de nem ér össze a combom, ezért is merek ilyet venni, nem pedig igazi farmert! Ezek amúgy elvileg kényelmesebbek, mint az igazi farmer, mert nem kell gombolni, cipzározni, övet rakni bele stb! Akkor szerintem megveszem!! :-)
Meg :) Bár nem lesz hosszúéletű.
Én 2 hónapig hordtam de nagyon sokat egy 3990 Ft -os C&A-s jeggings gatyát. Sötétkék volt... kinyúlt, és elég fakó lett 2 hónap alatt, kihajítottam.
Koptatottat vegyél mindenképpen :) Azon nem olyan feltűnő a fakulás.
Köszönöm a válaszokat! OH UTOLSÓ VÁLASZOLÓ MOST KÉTSÉGBEESTEM!!!!
Akkor lehet mégis jobban megérné a rendes farmer??? Amúgy ilyen jegging-ből nem láttam koptatottat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!