Ha nem vagyok egy vékony alkat attól még mutathat jól rajtam egy almazöld csőnadrág?
"környezetem és az orvosok szerint is teljesen normális a testsúlyom"
Te magad írtad le ennek az ellentétét, legalább azt tudnád mit kérdeztél.
Más:
francnak kérdezed az emberek véleményét, ha úgysem adsz rá.
Minek kérdezel, ha úgysem érdekel?
Ki se állhatom az ilyen hülyeségeket fecsegőket, a dagadtakat se szeretem. Pláne mert a legtöbb azt hiszi ő szarja a spanyol viaszt.
Ezt írtad:" de poci meg comb tájékról nem ártana még leadni pár kiló"
Ebben nem látoma csontkollekció részt. Aranybogaram, attól, hogy te nem gondolod magad kövérnek, még az átlag ember szemében egy ülő kutya méretű törpe aki majd 60kiló és pocakos, eléggé megrendítő látvány hidd el nekem. Konkrétan és szörnyülködöm attól, hogy van ember (NŐŐŐ) akit nem zavar ha zsírpárnás. Első mondatodig olvastam, tovább nem vagyok kíváncsi az eszetlen sértegetéseidre, mert nincs igazad. Véleményt kérdeztél, véleményt kaptál és mégis puffogsz. fájó igazság. szevasz!
"az embereket a külsejükről ítéled meg, csak így tovább!"
Te most komolyan, azt hogy valaki dagadt-e vagy sem honnan ítéljem meg? Belső személyigésből?....
Ez a külsőről való ítélkezés duma is dagadt szokás. Egyáltalán nem külsőről ítélek, de aki dagadt, azon látni.
"Mellesleg azért kérdeztem mert tényleg érdekelt egyesek véleménye - a normális réteg véleménye akik hasznos tanácsokkal szolgáltak volna"
Szóval szerinted csak az normális, aki szerint nem gusztustalan egy (-kedvedért:) TELT nő feszülős, szűk nadrágban?...amiben látszanak a fordrai, meg a gödrei...és még én ítélkezek helytelenül :D Na ne viccelj már. Tedd rendbe a gondolataidat aranyapám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!