Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be inkább?
Akik csőgatyát, tornacsukát hordanak, vagy akik csinosan öltözködnek? (szoknya, balerinacipő, stb.)
Írjatok kort is!
szoknya, magassarkút megnézzük :D
ha már nadrág akkor feszüljön
Mint ahogy az első is írta, nem ez miatt tetszik egy lány.
Aki most tetszik, pl. ha jó idő van egyszínű rövidnacit és tornacipőt hord egy toppal, de van egy másik csaj, aki tetszik és ő pedig most is katonai mintás (de szürke, nem zöld) hosszúnadrágot hord és pulcsit,de így is tetszik.Szóval nem ez számít.
17/F
"Szóval nem ez számít."
Már hogyne számítana! Miért, talán egy lánynak mindegy, hogy milyen egy fiú megjelenése? Nem hinném. Ez pedig nyilván fordítva is igaz. Egy igazi nő viseljen szoknyát/ruhát, amikor csak kedve van hozzá, és érezze is jól magát benne! Érezze, hogy nőnek született és legyen erre büszke, ennyi.
Egy normális férfi szóba sem állna egy tornacipős, csőgatyás leányzóval, mint ahogy egy normális lány sem egy hasonló fiúval. Akik ezt máshogy gondolják, azok csak önmaguknak hazudnak. (A szóbaállást persze nem szó szerint, hanem kapcsolatkezdeményezésként értem.)
5-ös: Senki nem beszélt itt férfiről és nőről.Itt lányok és fiúk vannak.Persze azért nálam is vannak határok, senki ne úgy értse, hogy akár hajléktalannak is kinézhet.Én leírtam a véleményem, ha nem tetszik ott a piros kéz, tessék azt nyomkodni.
Amúgy miért jönne össze csak úgy általánosságban egy férfi egy olyan korú lánnyal, akikről a kérdésben szó volt?
Sosem értettem ezeket a 17 éves csaj-30-as pasi párosításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!