Nagyon tetszik ez a nadrág szerintetek? Milyen? Tökre megéri mert üzletbe ez vagy 10 15 ezer
2012. nov. 20. 16:05
1/3 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy egy egyszerű nadrág nem 10-15 Ezer és főleg nem a Bershkában... Egy egyszerű nadrág, szerintem tök átlagos.
2/3 schocko válasza:
Amellett, hogy minden mély ülepű nadrág olyan, mintha belesz@rtak volna, már nem is divat. A színes nadrágok a divatok, zöld, kék, sárga...
3/3 anonim válasza:
nekem ilyesmi nadrágom van, csak feketében és az a jó h szűk a szára és ha nagyon felhúzom elmegy normális csőnadrágnak, mert eléggé megbántam h megvettem :( a mély ülepű gatya a lányokon nem áll igazán jól szerintem. ja és a boltban max 2 ezerért vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!