Húsz évesen anyum miért akar beleszólni, mit veszek fel?
Az én anyukám is beleszól. Mondjuk ő durvábban. Ha elmegyünk vásárolni nem is engedi meg, hogy megvegyek valamit ami szerinte előnytelen lenne nekem. Mondjuk megértem, mert csak jót akar és sokszor igaza is van.
De szerintem azért nem kéne beleszólni, hanem csak tanácsot adni. Lehet, hogy anyukád is ezt akarta, csak kicsit erőteljesebben sikerült. Mindenkinek megvan a saját véleménye, anyukádnak az, neked más. Én is anyukáddal értek egyet, nekem nem tetszenek a Hádában árult használt ruhák, de ha neked igen, akkor nyugodtan vedd azt, úgyis te fogod hordani.
nekem is beszólt néha anyum, h milyen ruhát vettem, de csak rántottam egyet a vállamon :D de nem is azzal volt a baja, h milyen fazon, hanem h nem tetszett neki a színe :)
16 éves koromtól csak turiba járok, de mivel anyum is, így sosem szól meg, inkább örül, h van egy halom ruhám potom pénzből, és amikor már folyik ki a szekrényből, akkor mindig átjön és einstandol párat a jóváhagyásommal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!