Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen szíbű ruhához milyen...

Milyen szíbű ruhához milyen szín passzol?

Figyelt kérdés
Most,hogy 15 éves lettem,valahogy elkezdett érdekelni az,hogy mit és főképpen hogyan/mihez veszem fel azt...De sajnos nem tudom megállapítani,hogy milyen színű ruhát milyennel tanácsos felvenni...Az még oké,hogy a barnát és a világoskéket ne,de többet nem tudok erről a témáról.Tudnátok nekem ez ügyben valahogy segíteni?:)

2013. jún. 7. 23:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja meg fiú vagyok!
2013. jún. 7. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Melyik színek érdekelnek konkrétan? azért egy kicsit jó lenne leszűkíteni :D
2013. jún. 7. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Először meg kell tanulni néhány szabályt, aztán ha már megtanultad őket, akkor figyelmen kívül hagyni.

Nehéz lenne így nekivágni, hogy na akkor a bordó pólódat a szürke farmerrel vedd fel, inkább ha érdeklődsz a divat iránt, nézegess divatoldalakat. Persze nem kell sokat, csak annyit, amennyi érdekel.

Ő magyar:

[link]

Ő elég drága cuccokat hord, nem kell így öltözni hozzá, hogy jól öltözz, de ihletet meríthetsz, szerintem elég férfias is

[link]

Remélem tudtam segíteni. Írj, ha kell még valami! :)

2013. jún. 8. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok, kezdésnek itt egy lista, 10 dolog, ami kerülendő:

[link]

És 10 dolog, ami jó:

[link]

2013. jún. 8. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
interneten nézelődj, de am nekem egy egyszerű farmer és egy fehér v fekete póló jön be a srácokon leginkább, nem kell túlzásokba esni a színekkel
2013. jún. 8. 12:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek,nekiállok átnézni...Én sem akarok túlzásokba esni,és páva se akarok lenni,csak szeretnék valamennyire stílusosan öltözni :)
2013. jún. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!