Az orosz nők tényleg szebbek és jobb megjelenésűek a többi nemzettel összevetve?
Gyönyörűek.
Olyan az arcuk, mint egy játékbabának, és telt ajkaik vannak. És sok köztük a szőke.
Ugyanez érvényes a fehéroroszokra és az ukránokra is.
Szerintem nagyon szépek. Azt én sem mondanám hogy "szebbek", mert ízlések és pofonok, ahogy fentebb írták. Aki az ázsiai vagy egzotikus barna szépségekre bukik annak biztos hogy nem annyira kelti fel a figyelmét egy tipikus orosz nő.
Bár én is nő nemű vagyok de szerintem az ukrán és orosz nők gyönyörűek, de ez nem csak külső szépség, hanem valahogy nőiesebb, 'csábítóbb' kisugárzásúak.
Tényleg van stílusuk és elegánsak de vannak akik már túl kihívóak, de úgy átlagban sokkal nőiesebben öltözködnek és viselkednek mint az Európai átlag.
Nekem vannak orosz és ukrán barátaim is, nem tudom pár szóval leírni, szerintem érezni kell, (ha pl Ukrajnában járnál)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!