Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az orosz nők tényleg szebbek...

Az orosz nők tényleg szebbek és jobb megjelenésűek a többi nemzettel összevetve?

Figyelt kérdés
Régebben gyakran hallottam, hogy az orosz nők milyen szépek, meg elegánsak. Van ennek valami alapja, vagy csak mende-monda?

2013. máj. 31. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Tág fogalom kinek mi a szép , példa:a társadalom többsége szemében a túlsúlyóság nem szép de vannak olyan emberek akik mégis ezért vonzódnak.De szerintem az orosz nők kinézettre nem különbek pl a szlovákoktól
2013. máj. 31. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
eddig csak orosz "modelleket" láttam fotókon (pl tumblr), azoknak elég érdekes, babás arcuk van. Bár lehetséges, hogy ez a ps csodája.
2013. máj. 31. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát az biztos, hogy értenek a divathoz :D de nem hiszem, hogy szebbek, kinek, mi a szép :)
2013. máj. 31. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Gyönyörűek.

Olyan az arcuk, mint egy játékbabának, és telt ajkaik vannak. És sok köztük a szőke.

Ugyanez érvényes a fehéroroszokra és az ukránokra is.

2013. máj. 31. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szépek. Azt én sem mondanám hogy "szebbek", mert ízlések és pofonok, ahogy fentebb írták. Aki az ázsiai vagy egzotikus barna szépségekre bukik annak biztos hogy nem annyira kelti fel a figyelmét egy tipikus orosz nő.

Bár én is nő nemű vagyok de szerintem az ukrán és orosz nők gyönyörűek, de ez nem csak külső szépség, hanem valahogy nőiesebb, 'csábítóbb' kisugárzásúak.

Tényleg van stílusuk és elegánsak de vannak akik már túl kihívóak, de úgy átlagban sokkal nőiesebben öltözködnek és viselkednek mint az Európai átlag.

Nekem vannak orosz és ukrán barátaim is, nem tudom pár szóval leírni, szerintem érezni kell, (ha pl Ukrajnában járnál)..

2013. jún. 3. 04:41
 6/6 anonim válasza:
Semmivel sem szebbek a magyaroknál,max az oroszok többen vannak. Ja meg az orosz csajok nagyon dúrvák és reggel már műszempillával kelnek fel és 7x áthúzzák a szemüket fekete szemceruzával,de nem mindenki szép smink nélkül. Egyszer volt egy orosz csajom,nagyon hisztis volt és nyávogott.
2013. júl. 15. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!