Melyik jobb szerintetek? PPKE-BTK szláv nyelvek (lengyel) vagy ELTE-BTK szláv nyelvek (orosz)
Figyelt kérdés
az Eltére rengeteg a pontszám számomra, de az orosz nyelv nagyon tetszik, a másik amin elgondolkodtam a lengyel de nem igazán tudom milyenek ezek a szakok és hogy megéri-e egyáltalán.2013. febr. 25. 21:39
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy nyelviskolának több értelme volna.
2/3 anonim válasza:
Ha a kettő közül szeretnél választani akkor nyílván az orosz az ELTÉn, jókat hallottam róla.
De ha tényleg csak a nyelv érdekel, akkor igaza van az első hozzászólónak. Nyilván 0 tudással is lehet menni és megtanítanak középszinten oroszul, de az egyetem nem nyelviskola...
3/3 anonim válasza:
Első évben csak a nyelvtan (bár lehet második félévtől már vannak óráid az adott nyelven), de második évtől már biztosan lesz irodalom, történelem, akár nyelvészet is oroszul/lengyelül. Ha ennyire nem akarsz belemenni, akkor inkább a nyelviskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!