Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is elege van a lila...

Másnak is elege van a lila pulcsis nőkből?

Figyelt kérdés
Annyira gáz, minden második nőn vagy lila pulcsi, lila nadrág!!!, vagy lila cipő van. Kikészülök már ettől az undorító divatszíntől.Ráadásul felének sem áll jól....
2009. okt. 6. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Mit fáj neked, hogy sokan hordanak lilát? inkább ez, mint mondjuk az emóskodás... a 40-es, 50-es években mindenkinek fekete tussal volt kihúzva a szeme, és magasan tupírozott frizurát viselt. Moat akkor rájuk is azt mondod, hogy de undorító meg de gáz? ilyen a divat... egyébként nekem is van egy lila blézerem, padlizsánlila, csak ezt az egy árnyalatot szeretem.
2009. okt. 6. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
42%

Az, pofátlan mindenüket, hogy mernek lila cuccokat felvenni??

Most komolyan. Tényleg akkora problémát okoz neked ez, hogy idegyere és feltedd ezt a kérdést?

2009. okt. 6. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:
42%

Én szeretem a lila színt, minden árnyalatát, a bágyadtlilától kezdve a fukszialilán át mindent. Van egy pár lila ruhám, nem sok, ruházatban a feketét és a pirosat jobban szeretem.

Viszont a hajam lila mohawk!

2009. okt. 6. 21:34
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Én is nagyon szeretem a lilát, és a lilás rózsaszínt, a bordót és ezek árnyalatait. Mindig is ezt szerettem, ilyeneket hordtam. Nem fogok rajta most sem változtatni, sőt boldog vagyok, hogy végre lehet kapni ilyen cuccokat. Ezenkívül fehéret és pirosat hordok még. Más színű ruhám nem is nagyon van.
2009. okt. 6. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Nincs elegem, mert nem látok túl sok lilát. Nem tudom te hol élsz, járkálsz, de itt Budapesten nem tengenek túl. Amúgy szerintem illik a legtöbb nőhöz, csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni.
2009. okt. 7. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem követem a divatot,de van néhány lila pólóm,a legtöbb egyedi (külföldről kaptam mindet),nem jön szembe az utcán meg egy ugyanolyan.

Szerintem ez egy jó szín,főleg mivel nekem az "alapszínem" a fekete,és azzal jól néz ki.

2009. okt. 7. 20:40
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
Nekem abból van elegem,hogy ha valaki trendin öltözik vagy ha plázacicásan, azt egyből le plázak'rvázzák vagy divatmajmozzák.A kérfezőnek meg úgy látom nincs jobb dolfa mint ezen kárrogni.
2009. okt. 8. 13:33
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

de jó,hogy én meg írni sem tudok:D

szóval:kérdező,dolga:D

2009. okt. 8. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!