Csak nkm szakad le acélbetétes bakancsba a lábam v másnak is? :S xD
ha betörik rendesen kényelmes lesz.
csak fűzd át normálisan, és mászkálj benne sokat. rátörik a lábadra és jó lesz az :)
Az hogy be van törve az egy dolog, de az előző tulaj lábának a formáját vette fel. Kell 1 kis idő, míg a tiédhez is kényelmes lesz valamelyest. Amúgy meg igen, csöppet nehéz tud lenni, de azért nem szokott leszakadni a lábam :)
Üdv
Nekem sosem volt büdös abban a bakancsban a lábam, pedig jó pár nyári koncertet tomboltam végig benne.
Bőr cipő és pamut zokni mond neked valamit ?
Amúgy nekem sosem szakadt le a lábam benne...
nekem is így van. nemrég kaptam egyet, c.sárgában, és eléggé nehéz benne mennem :D de nekem még nem tört be, mivel ilyen melegben nem veszem fel. szóval remélem nekem is az lesz, hogy majd kényelmesebb lesz, ha betörik. én amúgy tovább bírom benne mint 1 óra .
14/L
bakancsot ezért nem szabad ahsználtan venni:D nehezebben törik rá a lábadra, és ha vmi csámpás egyedé volt előzőleg akkor lehet hogy nem is fog rendesen :)
bár az első nekem is használt volt, és betört, úgy hogy kitartás.
Hát kicsit nehezebb, mint a normál cipők, de azért sosem szakadt le benne a lábam, sőt szívesebben sétálok benne órákat mint tornacipőben vagy ilyesmi.
Amúgy nekem is egy számmal nagyobb van mint a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!