Ha acélbetétes bakancsba az egyikbe fehér a másikba c. sárga fűzőt rakok, az gáz?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 20:13
1/13 anonim válasza:
Nagyon. Tanulj már meg öltözködni.
2/13 anonim válasza:
ha nem tudod mit jelképez.Mit jelent a sárga fűző?Erről még nem hallottam.
3/13 anonim válasza:
Tudod te egyáltalán mit szeretnél? Normális vagy ember???? Igen, gáz, óriási nagy gáz!!! Ha nem akarod, hogy megverjenek az utcán kúúúrva gyorsan elfelejted ezt az őrültséget! Jéééézusom...
4/13 anonim válasza:
Éljen a tolerancia...
Szerintem ásd el magad a sárga meg fehér fűzős bakiddal együtt, ha csak gyűlölködni tudsz.
5/13 anonim válasza:
Jah, amúgy elsőnek: a sárga az zsidógyűlöletet jelent.
Más forrásban cigánygyűlölet, de én azzal értek egyet, hogy az antiszemiták hordanak.
6/13 anonim válasza:
1.vagyok.Sztem ha valaki igazi skinhead,komolyan gondolja,értelmes hozzá,azt nem érdekli hogy ez gáz e.Akkor nem az.Pl:barátnőm
7/13 anonim válasza:
Hát szeintem csak fehéret tegyél bele ha skinhead vagy hungarista vagy sárgát csak ritkán látni amúgy cigány és zsidó gyűlöletet jelent.
8/13 anonim válasza:
Haver nyugodtam tedd bele azokat a fűzőket! Ha meg akarnak verni majd megvédünk! Én fehéret hordok, néha sárgát. És ha valaki megtámad nyugodtan rugd pofán! Végülis erre való az acélbetkó nem?
10/13 anonim válasza:
szerintem inkább fogd meg a cipöfüzöket és kösd magad velük fel!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!