Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is elege van a lila...

Másnak is elege van a lila pulcsis nőkből?

Figyelt kérdés
Annyira gáz, minden második nőn vagy lila pulcsi, lila nadrág!!!, vagy lila cipő van. Kikészülök már ettől az undorító divatszíntől.Ráadásul felének sem áll jól....
2009. okt. 6. 13:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Engem nem zavar.....

Nem kell mindenkinek tetszeni.Ízlések és pofonok.

2009. okt. 6. 13:38
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

én pl alig látok lila pulcsis-nadrágos nőket..:D

de látod, pont ez a hátránya a divatnak, amit mások nemértenek meg....mindenki rááll arra a bizonyos divatra és mindenki ugyanúgy nézki. semmi egyediség, robotok....én megértenélek...ha látnám őket :D

2009. okt. 6. 15:53
 3/18 anonim ***** válasza:
47%

Hű, azt hittem csak én vagyok így vele egyedül... Mindenki odavan a liláért, én már frászt kapok tőle... Tényleg nagyon kevés ember van, akinek jól áll, szerintem sokakat nagyon tud sápasztani, de hát a divat az ugye divat...:/

19/L

2009. okt. 6. 16:27
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
nekem van 1 lilapulcsim juuj akkor most én divatbuuzi idegesitő nyomi vagyok ? :D
2009. okt. 6. 16:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a lilát. Minden árnyalatát, és már akkor is szerettem amikor még nem volt minden második csajon.:)
2009. okt. 6. 17:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha van lila cuccod, most azt hiszi mindenki rólad, hogy divatból hordod, mert mindenki más ezért hordja, és nem mert jól áll neki. Ez van.
2009. okt. 6. 17:24
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
én is már azelőtt lilát hordtam h divatba jött volna. lesz*rom a divatot, és csak azért mert most sokakon ez van nem fogok kidobálni egy csomó ruhát. amúgy azért annyira nem hordja mindenki h így ki lehetne tőle akadni, nem értem
2009. okt. 6. 19:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

na, hát én pontosan így vagyok a konzervcipőkkel (converse)

egyszerűen elegem van belőle, hogy mindenki azt hord -.-"

a lilát meg én is imádom és most emiatt a kérdés miatt senki nem fogja kidobni a lila ruháit már bocs :P

2009. okt. 6. 19:28
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Hmmm szerinted gáz, szerintem meg nem. Mindenki azt vesz fel, amit akar. Ha te elvárod, hogy ne szóljanak meg a "divatmajmok", akkor te se szóld meg őket.
2009. okt. 6. 20:03
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem, hogy miért van eleged... És mi lesz, ha bejön divatba mondjuk a bordó (megjegyzem, hogy idén ősszel a bogyósgyümölcsök színe a trend, tehát a bordó, a piros és ezek árnyalatai).

Szerintem ha te elégedett lennél magaddal, akkor ők sem idegesítenének.

Amúgy meg szerintem aki nem tartja magát "divatmajomnak", az a nagy "egyediség" közepette is elvész a tömegben, csak nem hajlandó tudomásul venni.

2009. okt. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!