Szerintetek a vans cipőknek miért szakad ki a bélésük kb.3 hónapnyi használat után?
Figyelt kérdés
nem értem miért nem valami tartósabb anyagot használnak fel...már többszörösen tapasztaltam.(vans skink, bearcat, edgemont weather) Az árához képest azért nem semmi... supra cipőknél hallottam, hogy fél évnél nem birták tovább, szétment. Ráadásul azok 30000 Ft fölött vannak általában..#vanscsoda
2013. máj. 29. 16:54
1/6 anonim válasza:
akkor ne vegyél több vanset. egyébként én is hallottam több ismerősömtől is. nekem a lacoste meg a le coq vált be. főleg a le coq...
2/6 A kérdező kommentje:
nekem küllemre a vans tetszik legjobban. egyébként nekem ez az első, tesóm vágott már gajra 2-t. nemrégiben etnies-t vett, annak meg a talpa kezd elég rendesen levállni..xd dc-ről is azt hallottam, hogy nem valami tartós.. mégis aranyárba mérik ezeket a márkákat..
2013. máj. 29. 17:02
3/6 A kérdező kommentje:
ahogy elnézem ezeket a cipőket, a vans sokkal stílusosabb az én véleményem szerint, dehát kinek mi.:)
2013. máj. 29. 17:12
4/6 anonim válasza:
mert nem kötöd be és minden lépésnél dörzsölődik a bélés
6/6 A kérdező kommentje:
hát igen sokan mondják ezt, de ez is csak részben igaz, mert az előző cpőm nike renzo volt, amit ugyanúgy kikötve hordtam és mégsem szakadt ki, csak 7-8 hónap után kb.. szóval ha most visszavinném garanciába, akkor azt mondanák, hogy nem rendeltetésnek megfelelő használat..:D egy ismerősömnek a egy dc cipője ment tropára, és azt mondták, hogy sokat volt kint az esőm, amiatt ment tönkre. nyáron vette a srác, és még azon a nyáron ment szét, eső aligha esett..xd ugyhogy valami kifogásuk biztosan van...
2013. máj. 30. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!