Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek most? Egy használat...

Mit tegyek most? Egy használat után elszakadt de számlát nem kaptam.

Figyelt kérdés
Egy felsőről van szó. Vagy meglehet varrni észrevétlenül? (sima neonpink atléta)
2012. máj. 28. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol vetted, és hogy-hogy nem kaptál róla blokkot?
2012. máj. 28. 12:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Mirror fashion. A blokkot sűrűn megsporolták eddigi vásárlásaim során, de nem is volt eddig bajom vele. A ruha papir cimkéje a vonalkóddal meg van, azon rajta van a bolt címe.
2012. máj. 28. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak annyit tehetsz, hogy bepróbálkozol, főleg ha sűrűbben vásárolsz ott, hátha nem hepciáskodnak a blokk miatt. Sőt! Én a helyükben szépen csöndben rendezném a dolgot, mert ha lebuktatnák őket, hogy nem sűrűn adnak blokkot, sokkal többel kötik be, mint egy esetleges ruhacserével, vagy a felső árának visszaadásával. Semmiképp se hagyd annyiban a dolgot.
2012. máj. 28. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Holnap visszamegyek a barátommal... Ő kicsit határozottabb tipus :D
2012. máj. 28. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Dobálózz a fogyasztóvédelemmel való forduláshoz, egyből segítőkészebbek lesznek
2012. máj. 28. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön a magas c-n kezdeni a tárgyalást, csak szépen, kedvesen elmondani a problémát, nem hiszem, hogy szükség lesz a fogyasztóvédelemmel való fenyegetőzésre. Nyilván nem ez lesz az első esetük, hogy valaki reklamál a pénztártól való távozás után. 2. voltam.
2012. máj. 28. 13:10
 7/8 A kérdező kommentje:
természetesen elmondanám, hogy ez és ez a problémám, 100% hogy nem akadtam bele semmibe, tehát nem én vagyok a hibás, mert pulcsi volt rajtam mikor viseltem. Számlát nem kaptam róla,elég sokat pepecseltem a pénztárcámmal ,illetve a táskámmal még a pénztárnál,tehát azt sem lehet mondani ,hogy elsiettem, gondolom a blokk adáshoz nem kell külön kérvényt benyújtani. Itt van a kis papírja is a vonalkóddal. Azt is eltudom mondani,hogy mikor vettem, órára pontosan mert előtte bementem a bankba és van onnan egy bizonylatom, rá 10 percre már a pólókat válogattam. Ha azt mondja az eladó,hogy nem bír segíteni, nem cserélik ki,nem adják vissza azt a 2500 ft-ot amit én otthagytam náluk, elmondom h vásárlók könyve,fogyasztóvédelem. Az utóbbi esetre kellene a barátom, mert ő határozottabb típus, őt nem lehet könnyen kidumálni :D
2012. máj. 28. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Egy rossz szó nélkül, mosolyogva cserélte ki nekem a srác :)
2012. máj. 29. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!