Mit tegyek most? Egy használat után elszakadt de számlát nem kaptam.
Figyelt kérdés
Egy felsőről van szó. Vagy meglehet varrni észrevétlenül? (sima neonpink atléta)2012. máj. 28. 12:12
1/8 anonim válasza:
Hol vetted, és hogy-hogy nem kaptál róla blokkot?
2/8 A kérdező kommentje:
Mirror fashion. A blokkot sűrűn megsporolták eddigi vásárlásaim során, de nem is volt eddig bajom vele. A ruha papir cimkéje a vonalkóddal meg van, azon rajta van a bolt címe.
2012. máj. 28. 12:23
3/8 anonim válasza:
Csak annyit tehetsz, hogy bepróbálkozol, főleg ha sűrűbben vásárolsz ott, hátha nem hepciáskodnak a blokk miatt. Sőt! Én a helyükben szépen csöndben rendezném a dolgot, mert ha lebuktatnák őket, hogy nem sűrűn adnak blokkot, sokkal többel kötik be, mint egy esetleges ruhacserével, vagy a felső árának visszaadásával. Semmiképp se hagyd annyiban a dolgot.
4/8 A kérdező kommentje:
Holnap visszamegyek a barátommal... Ő kicsit határozottabb tipus :D
2012. máj. 28. 13:06
5/8 anonim válasza:
Dobálózz a fogyasztóvédelemmel való forduláshoz, egyből segítőkészebbek lesznek
6/8 anonim válasza:
Nem kell rögtön a magas c-n kezdeni a tárgyalást, csak szépen, kedvesen elmondani a problémát, nem hiszem, hogy szükség lesz a fogyasztóvédelemmel való fenyegetőzésre. Nyilván nem ez lesz az első esetük, hogy valaki reklamál a pénztártól való távozás után. 2. voltam.
7/8 A kérdező kommentje:
természetesen elmondanám, hogy ez és ez a problémám, 100% hogy nem akadtam bele semmibe, tehát nem én vagyok a hibás, mert pulcsi volt rajtam mikor viseltem. Számlát nem kaptam róla,elég sokat pepecseltem a pénztárcámmal ,illetve a táskámmal még a pénztárnál,tehát azt sem lehet mondani ,hogy elsiettem, gondolom a blokk adáshoz nem kell külön kérvényt benyújtani. Itt van a kis papírja is a vonalkóddal. Azt is eltudom mondani,hogy mikor vettem, órára pontosan mert előtte bementem a bankba és van onnan egy bizonylatom, rá 10 percre már a pólókat válogattam. Ha azt mondja az eladó,hogy nem bír segíteni, nem cserélik ki,nem adják vissza azt a 2500 ft-ot amit én otthagytam náluk, elmondom h vásárlók könyve,fogyasztóvédelem. Az utóbbi esetre kellene a barátom, mert ő határozottabb típus, őt nem lehet könnyen kidumálni :D
2012. máj. 28. 14:04
8/8 A kérdező kommentje:
Egy rossz szó nélkül, mosolyogva cserélte ki nekem a srác :)
2012. máj. 29. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!