Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 1 óra használat után az új...

1 óra használat után az új cipő gyakorlatilag teljesen lehántolta a bőrt mindkét sarkamról. Ilyenkor kukába kell dobni?

Figyelt kérdés
Van más megoldás? Meg fogja szokni a lábam?
2011. máj. 17. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Rettentő szerencsétlen vagyok, nekem minden cipő első hordásnál véresre töri a lábam. Aztán megszokom, a cipő megpuhul, ahol kell (erre kalapáccsal rá lehet segíteni, van puhító spray, és vizes zoknival is hordhatod otthon rövid ideig), a lábamon meg nő bőrkeményedés oda, ahol hozzáér.

Csak az évek óta hordott, bevált darabjaim nem törnek, azok már átvették a lábam formáját.

Szerintem még te se add fel!

Egy kicsit döngöld meg kalapáccsal, és ha a sarkad kicsit gyógyult, akkor tegyél ár oda egy tapaszt, vegyél vizes zoknit, és járkálj benne pár napot a lakásban.

Jövő héten már kilométereket lehet benne gyalogolni!

2011. máj. 17. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is feltöri az összes új cipő a lábam.

Tulajdonképpen amíg a cipő be nem törik, addig felfogja törni a lábad. Na és persze szoktatni kell hozzá a lábad is.

Esetleg megpróbálhatod ezeket a (csúszásgátló) zseléket is. Én is most akarom kipróbálni. [link]

De nekem például volt egy valódi bőr papucsom, 5 éven keresztül folyamatosan véresre törte a lábam. Azóta is meg van a nyoma.

2011. máj. 17. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor vagy meg kell dolgozni az anyagát, vagy vissza kell vinni a boltba, ha még csak szobában használtad.

Bocsánat, de hadd kérdezzem meg, miért vesztek olyan cipőt, ami nem jó? Vagy ha már megveszitek, miért nem passzoljátok el? El sem tudom képzelni, hogy öt évig járjak olyan papucsban, ami tör.

Ami nem kényelmes, azt nem szabad megvenni!

2011. máj. 17. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam is mindig ez van. Én azt szoktam csinálni, hogy a csap alá tartom, kicsit bevizezem, és kisámfázom. Pár napig így van a cipő, utána pedig, amikor felhúzom, azokra a helyekre ragtapaszt teszek, ahol töri a lábam.
2011. máj. 17. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Öt évig nem tört be, mert olyan erős volt a bőr. Egyébként csak nyáron hordtam és méretben tökéletesen megfelelt. És csodával határos módon még a vékony lábfejemet is jól fogta.
2011. máj. 17. 13:22
 6/7 A kérdező kommentje:

"Bocsánat, de hadd kérdezzem meg, miért vesztek olyan cipőt, ami nem jó?"

Mert a boltban addig az 5 percig, amíg rajtam van kényelmes.

2011. máj. 17. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
új cipőknél ez gyakori. nekem majdnem minden új cipőm feltör. olyankor kicsit pihentetem a lábam, pár napig nem azt a cipőt veszem fel aztán megint jöhet.pár használat után már nem tör.
2011. máj. 17. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!