Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bershka cipőket miért adják...

Bershka cipőket miért adják el 1 használat után?

Figyelt kérdés

nálunk a közelben nincs ilyen üzlet,ezért nincs is tapasztalatom.

a vaterán szoktam nézegetni,mindegyikhez oda van írva hogy 1-3x hordott.

ennyire hordhatatlanok,hogy az ember már egy használat után szabadul tőle??

2012. nov. 16. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
gagyik
2012. nov. 16. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rájönnek egy felvétel után, hogy hosszú távon mégsem kényelmes nekik. Kicsi, nagy, stb. Én is jártam már így, nem feltétlen Bershka cipővel. A boltban kb. 2 métert teszel meg, 1-2 percig nézegeted a tükörben, nem biztos, hogy ennyi idő alatt feltűnik, hogy valami bibi lesz vele. Meg nekem is van olyan cipőm, ami egyetlen egyszer volt rajtam, mert egy bizonyos alkalomra vettem, és azóta csak áll a polcon. Eladni nem adnám, a cipő a mániám, gyűjtöm őket.
2012. nov. 16. 22:40
 3/6 laci911 ***** válasza:
Azért mert nem bírja pl a talpuk kopnak de nagyon gyorsan ha utcai cipőt akarsz venni neten pl ami használt akkor csak olyat vegyél ami varrot nem ragasztott.kb boltban 14eft ért lehet venni bakkancsot én nem nagyon vennék tőllÜk mert nagyon kop a talredszeruk hiába bőr a talpa 1szezon alat elkopik....
2012. nov. 16. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a talpával szokott bajom lenni, eddig két Bershka cipőm volt, mindkettő olyan irgalmatlanul csúszott, hogy alig tudtam megmaradni állva. Persze a boltban ez még nem tűnik fel... Én is eladtam őket, mivel akciósan jutottam hozzájuk, nem is buktam rajtuk.
2012. nov. 17. 08:49
 5/6 A kérdező kommentje:

nagyon tetszenek,formára szépek.

de elgondolkodtam,hogy mennyit próbálnak eladni,és furcsállottam.

tényleg alig hordottak,és ez gyanús volt...

2012. nov. 17. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
ez egyszerű : szépnek szépek, de ha nem egyhónapos cipőt szeretnél,akkor ne vegyél bershkásat. az egy ruhabolt,és nem egy rendes cipőbolt ami kb azt jelenti,hogy megcsinálják szépre,de olyan szar minőségűre hogy csak na,mégis eladják neked 08 ezrekért hogy többet várj ezektől a cipőktől. maximum flipflop papucsot veszek ott de az is csak 1-2 húnapig bírja
2013. aug. 16. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!