Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pasi létemre imádok női...

Pasi létemre imádok női harisnyát hordani, igaz nőnek is érzem magam. Lányok, asszonyok mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 13:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha jót akarsz magadnak, akkor elhallgatod eme imádatod. Menj olyan bárba, ahol crossdresserek vannak.
2013. máj. 27. 16:54
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Válts nemet és utána keress egy barátot, vagy barátnőt. A te dolgod, teszek rá.
2013. máj. 27. 18:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha csak harisnyát hordasz, abban nincs semmi. Ha nőnek is érzed magad, az már más szerintem. Akkor crossdresser vagy, az már más kategória.
2013. máj. 29. 10:20
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Engemet csak a pamutharisnyanadrág béklyózott meg,még ovis koromban,mert az anyám rám aggatta.Sőt minden fiú-lány abban volt,mert az ovónők ezt kérték a szülőktől,és nem volt nagyon mit tenni ez ellen.Általános suliban,az alsó tagozatban is hordtuk,mert a tisztelt pedagógusok is biztatták a szülőket,hogy nyugodtan adjanak ránk harisnyát télen,nem kell szégyellni.Holott nálunk a fiúknál már 3.osztályban is elég ciki volt,ha tesire át kellett öltözni.Mindezek ellenére még most sem dobtam el magamtól,mert télen ha rajtam van,az maximális védelmet ad a hideg ellen,természetesen a farmernadrág alatt.Aztán ahogy felnőttem,később barátnőt is találtam magamnak.Nagyon nehéz volt,de elmondtam neki,hogy pamutharisnyát hordok hidegekben.Ezen túl kellett esnem,akármi is lesz a reakciója.Igaz,hogy elsőre meglepődött,de aztán megnyugodott,hogy a pamutharisnyán kívül semmiféle női ruhát(bugyi,top,melltartó,combfix,stb)egyáltalán nem viselek,mert ezek engem egyáltalán nem érdekeltek.Ezt tőllem elfogadta,és 10 éve azóta is együtt vagyunk,sőt tavaly össze is házasodtunk.
2013. máj. 29. 17:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Én azt szólom hozzá, hogy megint röhögtem egy jót egy népművészeti agyagedényen. Köszi. XD Még a könnyem is kicsordult. XDXDXD tranzszencica XD
2013. máj. 31. 08:23
 16/21 anonim válasza:
Nem vagy meleg, úgy egész véletlenül?
2013. máj. 31. 12:17
 17/21 amiller válasza:

Az, hogy nem egy harisnya hordásától érzem magam nőnek.

Nem a ruha teszi az embert. És ha Te szereted magad, onnantól nem számít, más mit gondol. De csak onnantól.

2013. jún. 1. 13:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is így vok ezzel, én is (térd és bokafixet is) átlátszót imádok hordani hosszú nadrághoz !!! Sőt én még mezítláb zokni nélkül a cipőben is imádok járni !!!
2013. jún. 1. 16:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Az hogy sztriptíztáncos életre vágytál csak mivel pasi vagy ez senkit nem érdekel!!
2013. jún. 1. 16:37
 20/21 anonim válasza:
pszichiater
2013. jún. 3. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!