Milyen harisnyát ajánlatok az alább leírt öltözékhez és alkalomhoz?
Figyelt kérdés
Esküvőre, ezüst szálakkal átszőtt, fekete spagettipántos estélyi ruha, mely végül is a földet súrolja, tehát a lábam nem fog látszani, de részlet kérdés. Test színű üvegszálas, vagy fekete harisnya? (nem én leszek a menyasszony :-) )2013. máj. 23. 20:16
3/6 anonim válasza:
ha csak ez a két választás, akkor testszínű. :) de jobb lenne a nem üvegszálas
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van nem üvegszálas is :-)
2013. máj. 24. 08:31
6/6 A kérdező kommentje:
Köztes megoldást választottam :-) Vettem újat: Se nem fekete, se nem test színű, antracit szürke, az oldalán fekete virág mintákkal. Végül is az összhatás nagyon köztes, nem tudom leírni, de divatos. Azért így is sokat segítettetek, mert rájöttem, hogy az általam fent leírtak, egyik sem tuti nyerő.
2013. máj. 24. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!