Pánt nélküli táskát nem kényelmetlen vinni? Egy ilyen táska milyen alkalomhoz illik?
Figyelt kérdés
Ilyen táskát láttam ma, de nem vettem meg, mert félek nem tudnám kihasználni. Azért még gondolkodom rajta.
2012. júl. 28. 13:26
1/3 anonim válasza:
hát ezt színház mozi, randi...amikor csak apróságokra van szükséged, és nem farmerban pulcsiban mész hanem elegánsabb akarsz lenni..
2/3 anonim válasza:
A hová alkalmasra már válszolt az előző, nem ismétlem. :)
Nekem tuti kényelmetlen, és ha valami nincs hozzám kötve, a nyakamba akasztva vagy ilyesmi, akkor tuti elhagyom, ha te is ilyen vagy, akkor nem neked való ez a fajta.
Meg engem zavar, ha nem szabad a kezem. Ezeket sztem gondold át, illik esetleg rád is? :D
3/3 anonim válasza:
Alkalmi táskának nagyon szép:) én úgy vagyok vele,hogy ha mondjuk táncolni megyek akkor tuti pántos táskában,hogy szabadon maradjanak a kezeim, de valamikor pont jó,hogy nem nyomja semmi a vállamat, és ez a táska elegánsabb egy szép ruhával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!